2777
2789

دوستان سلام 

شاید باورتون نشه ولی من ۲۳ سالمه و از سن ۱۸ سالگیم تا الان با حدود ۱۹ نفر اشنا شدم فقط اشنایی سالم برا ازدواج اولاش خوب بوده 

بعد چند ماه که فک میکردم مرد زندگیمه به همه میگفتن عالیه یهو گندش درمیومد یا فحاش بود یا سیگاری یا خیلی ادم بد

الان ۶ ماهه با پسری بودم 

خیلی باهم خوب بودیم اون تهران بود من شهرستان اردبیل 

خیلی خیلی برام وقت میزاشتو ابراز علاقه میکرد بنا به شرایطی که دست خودمون نبود نتونستیم همو از نزدیک ببینم تقصیر ما نبود شک در قصدمون نبود اینم بگم این شهرستانی که من هستم اکثرا میرن تهران با پسرایه تهران ازدواج میکنن به طلاق ختم میشه 

پسره هم ترس داشت بعده چند وقت طلاق بگیرمو مهریه بخام

تا اینکه یکی از فامیلاش زنش که از شهر ما گرفته بود رو طلاق داد باهم نساختن

پسره چشمش ترسید گفت هر کی از شهرتون زن گرفته بدبخت شده ازم ترسید 

تازشم نه خونه داره نه ماشین 

ولی فک میکنه دنبال مهریم 

خسته شدم از بس وقت گذاشتمو به جایی نرسیدم

من خشگلم مهربونم هستم و قد بلند ولی نمیدونم چرا اینطوری شدم 

تازشم پسره امروز کلی بددهنی کرد چون میگه بساز نیستن شهره شما دختراش در حاالیکه با من زندگی نکرده

ترو خدا راهکار بدین چیکاز کنم؟؟؟بگم برو یا قانعش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۹😐

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

۱۹ تا پسر؟

عزیزم یکی یکی ور دار به بقیه ام برسه گل

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌

پسره شکر خورده ب اردبیلیا توهین کنه وای خدا میخام جرش بدم آی دی اونو بده من برم یه صفحه فحش نثارش کنم مقدمشو گلباران کنم ول کنا این پسرو آویزون بازی درنیار پسره ی الدنگ

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...