2777
2789
عنوان

از دست بدشانسیم چیکار کنم ترو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست
پسره شکر خورده ب اردبیلیا توهین کنه وای خدا میخام جرش بدم آی دی اونو بده من برم یه صفحه فحش نثارش کن ...

😒مگه لان مجازی 

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌
۱۹ تا پسر؟ عزیزم یکی یکی ور دار به بقیه ام برسه گل

😂😂😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین متأسفانه خیلیامون این دوران پریشانی تو رابطه رو گذروندیم، ولی تو این پریشونی رشد و بلوغ پیدا میکنی. پیشنهادم بهت اینه با یه مشاور خوب صحبت کن و دوم اینکه حتتتما از شهری که توش زندگی میکنی کسی رو انتخاب کن

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
چی؟    

میگم مگه لات مجازی ؟

لالا لا لا گلِ ریحون💐 دوتا فال و دو تا فنجون🍵توی فنجون تو لیلی👸 تو خط فال من مجنون🙋 لا لا لا لا گلِ خشخاش🌸چه نازی داره تو چشماش👀پر از نقاشیه خوابت 😧تو تنها فکر اونا باش ✌لا لا لالا گلِ پونه🌹 گل خوش رنگ بابونه🌼 دیگه هیچکس تو این دنیا👈 سره قولش نمیمونه👊 لالا لالا شبه دیره🌟 ببین ماهو داره میره...🌏🌙هزارتا قصه هم گفتم �👂چرا خوابت نمیگیییره؟🍼💆عزیزم من کسی هستم که ۱۴ بااار تعلیق شدم از من بتررس😹...محکم بشین دلم...دوره اخره✌

همه اعصای یه خانواده اخلاقشون عین هم نیس یکی خوبه یکی بد

اونوخ انتظار داره همه همشهریا اخلاقشون عین هم باشه بگو فامیل شما دختره بیچاره رو اذیت کرده تا پای طلاق کشونده اونوخ ما ادم بده شدیم؟!

عزیزم میدونم ولی شرایطم جوریه که خانوادم اجبار دارن ازدواج کنم کار ندارم که برم کار کنم

میفهمم عزیزم اما اینجوری ممکنه انتخاب غلط کنی

یه کار پیدا کن شاید تو محیط کار موارد بهتر بردت پیش بیاد

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید
به اردبیل توهین کرده رگ غیرتم زده بیرون    

ایموجیت به جا بود