2777
2789

بخدا خیلی نگرانم.

دخترم بدنیا که اومد دوره سرش ۳۱ بود گفتم کمه طبیعیش باید بین ۳۳ تا ۳۵ باشه. ۴ماهش بود بردم مغزو اعصاب کودکان گفت رشد داشته ولی اون دوسانتی که از اول کم بوده جبران نشده و یه شربت داد. ۸ماهگی دوباره بردم همینو گفت و گفت دیگه کاری نمیشه کرد همینطور میمونه.

کسی بچش اینطوری بوده آیا؟ چکار کردین؟؟

مال پسرم ۳۲ بود و شش ماهگی ملاجش بسته شد و به دکتر که امیدوارم به زمین گرم بخوره منو تا مرز سکنه برد ولی بردیم یه  دکتر  دیگه گفت هیچ مشکلی نداره

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

خب از نظر هوش و توجه و مهارت های حرکتی ش چطوره؟ 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۳۶ بود

مشکلی هم نداره 

اگه رشد و چیزهای دیگه ش طبیعیه فک نکنم یکی‌دو سانت اینور اونور مشکلی باشه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
پسر من ۳۶ بود مشکلی هم نداره  اگه رشد و چیزهای دیگه ش طبیعیه فک نکنم یکی‌دو سانت اینور اونور ...

یعنی بزرگتر بود؟؟

آخه بزرگتر باشه تو چشم نمیاد چون معمولا سره بچه ها بزرگه ولی کوچک بودن خیلی تو چشمه. اونم دو سانت خیلی نشون میده. همه فکر میکنن مشکل داره

حالا خوب شده اندازش؟؟

نرماله.یکی دو سانت چیزی نیست که.اندازه سر به ژنتیک هم هست.کلا قوم همسرم کله هاشون کوچیکه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
یعنی بزرگتر بود؟؟ آخه بزرگتر باشه تو چشم نمیاد چون معمولا سره بچه ها بزرگه ولی کوچک بودن خیلی تو چش ...

اشکال نداره عزیزم بزرگتر میشه موهاش بلندتر و پرتر میشه.

خدا رو شکر که سالمه

به کسی هم نمیخواد بگی دور سرش کم بوده و فلان بگو دکتر گفته همه چیزش نرماله

نرماله.یکی دو سانت چیزی نیست که.اندازه سر به ژنتیک هم هست.کلا قوم همسرم کله هاشون کوچیکه

من چون بارداریم ناخواسته بود و نمیدونستم که باردارم قرص لاغری مصرف میکردم فکر میکنم بخاطو همون اینطوری شده. خیلی عذاب وجدان دارم

اشکال نداره عزیزم بزرگتر میشه موهاش بلندتر و پرتر میشه. خدا رو شکر که سالمه به کسی هم نمیخواد بگی ...

آره خودم چیزی نمیگم ولی بعضیا میبیننش میگن چقدر سرش کوچیکه دکتر بردیش؟ وقتی میگم بردم گفتن سالمه مشکل نداره باور نمیکنن. یجوری نگاه میکنن. خیلی اذیت میشم

آره خودم چیزی نمیگم ولی بعضیا میبیننش میگن چقدر سرش کوچیکه دکتر بردیش؟ وقتی میگم بردم گفتن سالمه مشک ...

واااای امان از دست این آدمایی که فکر میکنن فقط خودشون میفهمن. 

این دفعه بگو نه دکتر نبردم تا شما بگی😐😐😐😐 عجبا

ولشون کن این آدما رو. میخوان دلسوزی کنن ولی نمیدونن چه غمی میذارن رو دل طرف مقابل.

فقط اجازه نده کسی اظهار نظر کنه. 

من چون بارداریم ناخواسته بود و نمیدونستم که باردارم قرص لاغری مصرف میکردم فکر میکنم بخاطو همون اینطو ...

خودتو عذاب نده‌حالا یکم کلا کوچیک باشه چیزی نیست موهاش بلند میشه مشخص نمیشه خدارو شکر کن تن و بدنش سالمه

خودتو عذاب نده‌حالا یکم کلا کوچیک باشه چیزی نیست موهاش بلند میشه مشخص نمیشه خدارو شکر کن تن و بدنش س ...

آره واقعا خدارو شکر میکنم مشکل جدی نداره. البته یه دکتر دیگه بردم گفت باید از سی تی اسکن بده ولی خب بدا بچه ۱ساله خطرناکه. منم ترسیدم نبردمش. بنظرتون چکار کنم؟؟ خیلی ذهنم درگیرشه میترسم پیگیری نکنم در آینده مشکلی پیش بیاد از طرفی هم میترسم سی تی اسکن خطرناک باشه براس؟؟؟

شما بودین چکار میکردین؟؟