دخترم بدنیا که اومد دوره سرش ۳۱ بود گفتم کمه طبیعیش باید بین ۳۳ تا ۳۵ باشه. ۴ماهش بود بردم مغزو اعصاب کودکان گفت رشد داشته ولی اون دوسانتی که از اول کم بوده جبران نشده و یه شربت داد. ۸ماهگی دوباره بردم همینو گفت و گفت دیگه کاری نمیشه کرد همینطور میمونه.
آره واقعا خدارو شکر میکنم مشکل جدی نداره. البته یه دکتر دیگه بردم گفت باید از سی تی اسکن بده ولی خب ...
ببین ببرش پیش دکتر فریده نجات.کارش عالیه از همه جای ایران میارن بچه ها رو پیشش.جراح مغز و اعصاب کودکانه و حرفش حجته.من بچم به دکتر حروم لقمه گفت عقب مونده ذهنی میشه ولی رفتیم پیش دکتر نجات گفت کاملا بچم سالمه
تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دور سرش 31 بود دنیا اومد ولی دکترش چیزی نوفت الانم ک 8ماهشه 41 هست یعنی مشکلیه؟
من خودم ریزمو دور سرمم کوچیکه
یعنی باید ببرمش دکتر؟
تو چنده الان دور سرش و چند وقتشه
پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت