2777
2789
عنوان

بارداری

135 بازدید | 10 پست

سلام خانوما هفته ۱۴ بارداری ک بودم خونریزی داشتم در حد دو روز ک بعدش در حد ترسح قهوه ای شد..سنو ک دادم بم گفتم خون زیر جفت جمع شده همون هماتوم اندازه یک و نیم سی سی...الان ک ۱۶ هفتمه هنوز ترشح قهوه ای و دارم گاهی هست و گاهی نیست در حد خیلی کم اینم بگم تو استراحت مطلقم..حالا سوالم اینه میتونم غسل کنم و نماز بخونم و اینکه میتونم دیگه پاشم کارامو کنم؟خسته شدم از خوابیدن😑

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

من جای شما باشم اصلا یه مدت حمان تمیکنم.میدونم سخته ولی حمام باعث میشه جای بچه شل شه.شمام که الان مشکل داری بدتره.بعدم اصلا هیچ کاری نکن.دکتر بهت شیاف تداده؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شیافت داده ک گفت تا شنبه بیشتر استفاده نکن چون حجم خون خیلی کمه..روزی یدونه استفاده میکنم حموم رو نشسته میرم اونم هرچند روز یبار..یعنی اگه پاشم کم کم کارامو کنم خطرناکه؟؟

اخه دکتر گف ارووم ارووم اگه بخوای کاراتو کنی ولی این نباشه ک قابلمه سنگین بلند کنی و اینا

سلام میشه بهم بگی تابع یعنی چی بخدا نمیتونم برم پیش عارف الان همه چیو بهت میگم

میدونی من دوروز از موعدم گذشته بود چون همیشه یه هفته دیرتر دوسه روز جلوتر پریود میسدم اهمیت ندادم تا تو خاب همین پیرزنه رودیدم انگار واقعا بالا سرم نشسته بود بهم گف مواظب بچت باش من ولش نمیکنم گفتم من خدا رو دارم گف خدات کجاس بهش گفتم خدام رحمان ورحمیه  بعد گف چرا نمیزاری بیام تو خونت بهم گف بوی خون میدی از خواب بیدار شدم ترسیدم صبحش تست زدم مثبت شد بعد اون روز همش تو خاب میبینمش فق میخنده یه بار خاب دیدم میخاد بیاد تو حموم فق تورو خدا بهم بگو این چیه کیه چرا همیشه میاد تو خابام من نمیتونم برم پیش عارف

۹۹/۹/۹ آرزوم برآورده میشه به امید خدایی که به شدت کافیست❤🌹
سلام میشه بهم بگی تابع یعنی چی بخدا نمیتونم برم پیش عارف الان همه چیو بهت میگم میدونی من دوروز از م ...

شرمنده عزیزم نت نداشتم ببین چیزی ک باهاته اسمش تابعه ست و تابعه چیز خوبی نیست اصلا بجز عارفه و هم هیچکسی نمیتونه جلوشو بگیره هر زنی ک تابعه باهاشه نمیتونه بچه دار شه تابعه بچشو میگیره تابعه مثل همزاد میمونه عزیزم نمیخوام بترسونمت ولی باید بری پیش یکی ک ازت دورش کنه چون بچتو نمیذاره