2777
2789
عنوان

راز لبخند مونالیزا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4421 بازدید | 49 پست
لبخندش راز نداره خود نقاشیش راز داره خیلی دقیق کشیده شده بعضیا میگن پرتره یه مرد پشتشه بعضیا میگن با ...

فضاییا!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله یه سری رمز و راز داره

لبخندشم تو عکس واقعی البته چیزی که میگن

اگه دستتو بذاری روش برای چندلحظه لبخندش کمرنگ میشه و بعدچندلحظه دوباره به اولش برمیگرده

رمزدیگش شباهتش باخودنقاشش یعنس داوینچیه

ویعنی خودشو به شکل زنانه نقاشی کرده

داوینچی فردی بوده همزمان بادست راست نقلشی میکرده بادست چپ مینوشته

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

برگام😖

خو همینجوری گفتم😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه به تصویر پشت مونالیزا نگاه کنی به نظر میاد نقطه دید از بالا به پایینه در حالی که خود چهره نقطه دید از روبرو هست،در واقع یه فضای راز آمیز با دو نقطه دید ،برای لبخند هم اگه با دقت به تصویر نگاه کنی عادی به نظر میرسه ولی  زمانی که چشمت به اطراف تابلو و تصاویر می‌چرخه به نظر میاد تصویر لبخندش کشدارتر شده که این به خاطر سایه کاری های نقاشه،یه جا هم خوندم داوینچی به مردهای جوان و ظریف علاقه داشته و بسیار ازشون نقاشی می‌کشیده و پس این چهره ترکیبی از چهره ی خودشم کشیده 

روزی در پستوی اتاق پدر بزرگم،ورقی فرسوده یافتم به خط پدر بزرگم،کوچک بودم،به سختی نوشته را خواندم.اما هیچ معنایی فهم نکردم،مگر روزی که زخم جهل را در جان خویش دانستم.پدر بزرگم نوشته بود:تا زمانی که باغ وجود خود را مأوای درازگوشان کردی،پرنده ی جانت،شعور هیچ پروازی را،فهم نخواهد کرد.
بله

من عاشق این بحثام

برنامه ما و فرازمینی ها رو دنبال میکنم، بعد ک تعریف میکنم ی عده همیشه مخالفت میکنن😒

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من عاشق این بحثام برنامه ما و فرازمینی ها رو دنبال میکنم، بعد ک تعریف میکنم ی عده همیشه مخالفت میکن ...

به نظرم وجود دارن دیگه واضح تر از این بگن وجود دارن ؟ حتی چندبار تو اخبار ایران درباره شون گفتن

به نظرم وجود دارن دیگه واضح تر از این بگن وجود دارن ؟ حتی چندبار تو اخبار ایران درباره شون گفتن

ب نظر من آمریکایی خوب دارن از قدرتشون استفاده میکنن!

جالبه ک اونا تو جنگ جهانی ام ب آمریکا کمک کردن! یعنی هیچکس ما رو دوست نداره😒