2777
2789
عنوان

راز لبخند مونالیزا چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4421 بازدید | 49 پست
دندوناشوحتمالمینت کرده گفته بخندم

دندونش تو عکس مشخص نیس

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

کتاب زندگی مونالیزا رو بخون 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم راز آلوده،این خانوم بچه کوچیکشو از دست داده،و داوینچی ازش میخاد لبخند بزنه تا پرتره شو بکشه💔😭که میشه این تصویر،گاهیم میگن این تصویر صورت داوینچیه که حالت زنانه به خودش گرفته،بعضیام کلی رمزو چیزای عجیب از توی نقاشی کشف میکنن

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
لبخن کمرنگ و زورکی ...و از هر زاویه ای نگاه کنی انگار زل زده بهت ...چند سال وقت صرف کشیدن لبخند مونا ...

واقعا خیلی جالبه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

کلا نقاشیش خیلی نکات داره فقط لبخندش نیست من یه مدت خیلی روش تحقیق میکردم لبخندش جوریه که اصلا لبخند نیست اما طوریه که انگار لبلش داره میخنده از هر زاویه ای بثل بالا پایین به چشماش نگاه کنی اونم داره بهت نگاه میکنه و ... چیزای دیگه هم هست کلا همه نقاشی های داوینچی نکته هایی توشه 

خواسته شده در اولین شب قدر ۱۹ ماه رمضان سال ۱۳۹۹ هجری شمسی دریافت : ۹۹/۷/۹ خدایا این بار جوری دستمونو بگیر  که جبران تموم سختیامون بشه، آمین، خدایا روزی مغازمون رو به خودت میسپارم و بهت ایمان دارم که خوشحالمون میکنی ، خدایا رابطه شوهرم با خودمو بچه هامو خونوادمو هم به خودت میسپارم🙏❤❤❤
کلا نقاشیش خیلی نکات داره فقط لبخندش نیست من یه مدت خیلی روش تحقیق میکردم لبخندش جوریه که اصلا لبخند ...

مرسی کامل توضیح دادی بقیه نقاشیاشم میبینم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4280020/هر-خانمی-باید-بداندجلوگیری-ودرمان-افتادگی-رحم-و-مثانه?postId=137266047 

�خانم های محترم حتما 🔻حتما از تاپیک ها مهم حاجت روایی و هرخانمی باید بداندپروفایلم و کانال تلگرامی حق حقیقت با آیدی @haghighat314 بازدید کنید منتظرتون هستیم🌸باارزوی سلامتی برای شما🌸
یکم راز آلوده،این خانوم بچه کوچیکشو از دست داده،و داوینچی ازش میخاد لبخند بزنه تا پرتره شو بکشه💔😭ک ...

چقدر جالبه برام عاشق اینجور چیزام بعد این میخام راجب مثلث برمودا تحقیق کنم

خمیر دندان سیگنال

😂😂😂😂

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴