2777
2789
عنوان

ب پسری ابراز علاقه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی اون نمیخوادت میخواست بهت پیام میداد نه اینکه تو بهش پیام بدی اسیرت میکنه چند ماه باهات میچرخه قول ازدواجم شاید بده بعد ولت کنه این وسط شاید خیلی چیزهای غیر قابل جبرانی ببازی عین این موضوع برای دوستم سال پیش شد تازه پسر بهش پیام داده بود ولی دوستم ول کرد ! دوستم بیمارستان معده درد شدید هنوز داغونه اکثرا اینطوری میشه

.........حواست خیلی جمع باشه منتظر ازدواج باعزت باش

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

فققققققققط بدلیل اینکه دختربازه میگم فکرشو از سرت بنداز 

خودتو شکنجه نکن با ترس و نگرانی از خیانت دیدن

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
ب نظرم نه  حداقل سال کنکور باید تمام درگیری ذهنی و فکری فقط درس باشه

برو بابا توام مثل مشاورا و مامانا ادای منطقیا رو در میاری

کنکور زندگی نیست برامون کردنش مسئله مرگو زندگی 

ادم روش نمیشه بگه چیزی میخوام

منی ک شاگرد اول مدرسم و کنکوریم اینو میگم بهت

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!

جالبیش میدونی چیه من یه بار تامیک زدم که اگه دختر عاشق بشه هیچکاری نمیتونه انجام بده

بعد اومدن گفتن برو بهش بگو و ریسک کن

حالا ک تو رفتی گفتی میگن خودتو کوچیک کردی

این مردم خودشونم نمیدونن چی میخوان

والا یه جور میان میگن به کنکورت برس انگار کنکوریه کلا عقل نداره و سال کنکورم کل احساساتشو خاموش کرده ...

دقیقا!!!! 

ادم نیستیم انگار😅😅

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!
عشق و هوس یچگیته... پشیمون میشی بعدا.  ابراز علاقه دختر به پسرم اشتباه محض از علاقت سواستفاده ...

میشه بگی وقتی یه دختر عاشقه چیکار کنه؟ بره بمیره؟ عشق فقط واسه پسراس؟دخترا آدم نیستن؟ دل ندارن؟

منم سن شما روزی صدبار عاشق میشدم

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
خب گفتی؟😻😻

من غیر مسقیم خودمو نشونش میدادم دوستم شدیم دوران دوستیمون خیلی خوب بود درسته ازدواجی نبود و مسئولیت پذیر نبود ولی هیچوقت پشیمون نیستم از کارم چون دیگه از فکرم میاد بیرون نه اینکه همش خیالپردازی کنم شوهرم کنم بگم کاش فلانی بود نه این