2777
2789
عنوان

ب پسری ابراز علاقه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من غیر مسقیم خودمو نشونش میدادم دوستم شدیم دوران دوستیمون خیلی خوب بود درسته ازدواجی نبود و مسئولیت ...

چرا ادامه نداشت عه😂😭

زندگی کوتاهتر از اونه که یه ثانیه شو هدر بدیم!
برو بابا توام مثل مشاورا و مامانا ادای منطقیا رو در میاری کنکور زندگی نیست برامون کردنش مسئله مرگو ...

عزیزم چراهنوز یاد نگرفتی خیلی محترمانه جواب بدی؟ مگه من باهات دعوا دارم گلم؟ نظرمو گفتم شمام اگه با نظرم مخالفین خیلی مودب و خوب میتونی جواب بدی

و منم نظرم همینه اگه کسی میخاد یه رتبه خوب و رشته خوب بیاره قطعا به جیزی غیر از درسش فکر نمیکنه اگرم خب براش مهم نیست که هیچی

باید قبول کنیم که الان رقابت توش بسیار شدیده و باید نهایت تلاشو بکنید. ولی به نظرم شما اول روی ادبت کار کن تا به کنکور برسی عزیزم

ب حرف دلت گوش کن❤

فقط وارد رابطه جنسی نشو همون اول😐

پوششت چطوریه؟ مذهبی/ معمولی یا داف؟😅

نمیدونم چرا ولی معتقدم دختر میتونه پسرو عوض کنه شایدم از خیالپردازی هامه 😐🌸

ب حرف دلت گوش کن❤ فقط وارد رابطه جنسی نشو همون اول😐 پوششت چطوریه؟ مذهبی/ معمولی یا داف؟😅 نمیدون ...

تقریبا مذهبی اونم همه تیپارو میزنه رسمی اسپرت لش همه چی

عزیزم چراهنوز یاد نگرفتی خیلی محترمانه جواب بدی؟ مگه من باهات دعوا دارم گلم؟ نظرمو گفتم شمام اگه با ...

شورشو دراوردین! همه چی درس نیست!

اتفاقا من الان نسبت ب قبل کمتر استرس دارم و درسمو میخونم چون ب کارم فک میکنم ن نتیجه و رتبه

درضمن شما هم خیلی مودبانه بهش گفتی تو آدم نیستی حق نداری عاشق بشی...

میشه بگی وقتی یه دختر عاشقه چیکار کنه؟ بره بمیره؟ عشق فقط واسه پسراس؟دخترا آدم نیستن؟ دل ندارن؟

این عشق نیست عزیزم. هوسه... افتضای این سن همینه.... ازین گذشته اگرم دختر عاشق بشه باید جوری در دید و سرراه پسر قرار بگیره ببینه ایا اونم بهش تمایل و علاقه داره یانه..اگر تمایل داشته باشه قطعاخودش میاد سمت دختر و یجوری به هر حال دلشو بدست میاره. اینکه اینجوری رفته گفته پسره فقط کنجکاوه ببینه کیه

پسرا برا اینجور تیپ تره خورد نمیکنن

من خودم ... اقوام پسر باهاشون خوب بودم میومدن دایرکت اینستاشونو نشونم میدادن و برام تعریف میکردن فلانی نمیدونم کیه عاشقم شده... بعدا بهش میخندیدن... دایرکتاشون پر بود از دخترایی که یکطرفه پیش قدم شدن و اینها هم

فقط برای فان و سرگرمی میرن ببیننش... بقول خودشون اینا دم دستی هستن و کارگذرون. 

حتی یک درصدم به ازدواج برسه صبح اگر چیزی شد میزنه تو سر دختره میگه خودت بودی عاشقم شدی اومدی طرفم. که اینم من دیدم از نزدیک. 

دختر بایدد غرور داشته باشه

از قدیم گفتن زن ناز داره و مرد نیاز. 

این مرد هست که باید بره سمت زن و نازشو بخره.