خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی... �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐ امضاء:مریم ریزه میزه سابق
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
اره سعی کردم ارتباطمو باهاش قطع کنم هرچند که اون ول کن نیس
خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
آره منم یه دوست مثلا صمیمی داشتم که همش ازم سو استفاده وقتی اون خرید داشت باهاش می رفتم وقتی حوصله اش سر میرفت بار من میرفتم پیشش میخواست بره پیش دوست پسرش میگفت هوامو داشته باش عقد کرد دوبار حامله شد سقط کرد من شب تا صبح پیشش بودم هر کاری از دستم بر می اومد براش انجام میدادم اما اون همش برعکس بود بعد یه جریان برام پیش اومد بجای که از من طرفداری کنه پشتم باشه پشتمو خالی کرد گفت به من مربوط نیست من دارم زندگیمو میکنم زندگیمو خراب نکنید هر کاری کرده خودش کرده من دخالتی نداشتم البته من این حرفها بعد فهمیدم میخواست ازدواج کنه باز به من تیکه انداخت جلو دکتری که براش کار میکرد گفت گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف واقعا چقدر زجرآوره که دوست صمیمیت این حرف بزنه خیلی باسیاست بود مغرور خودخواه بود یکسال بعد ازدواجش گفت این شوهری نیست که دلم میخواست دوست پسر پیدا کرد واقعا باورم ننیشد منتظر بود زن بشه بعد بره هر غلطی که دوست داره انجام بده منم دیدم واقعا دیگه نمیتونم خودشو کارهاشو تحمل کنم هر چیزی تو دلم بود بهش گفتم اونم گفت من خیلی حرفها دارم ولی نمیگم گفتمخب بگو هر چی هس بگو اون الکی میگفت چون واقعا هیچی نبود که بخواد از من گله کنه فقط یه مورد بود که بهش گفتم اره میدونم مقصره بودم من تو دوستی باهاش کم نذاشتم از زندگیم گذشتم ولی اون یه نامرد بی وجدان بود بهم گفتم میخواستی انجام ندی میخواستی نیایی واگذارش کردم به خدا هیچ وقت نمیبخشمش
یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤ 💗تو مرا جان و جهانی💗 💖تا ابد با من باش💖 💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘 💕 با تو در نهایتم من💕 💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝