2777
2789
آخه سقط و دفع باید یه خونی لکی چیزی داشته باشه

من تا۱۲ هفته هیچ خون و لکی نداشتم.و رفتم بیمارستان سقطش کردم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
نه بابا مال تو مثبته

انشالله ک زود زود مامان بشی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که یک حاملگی خوب داشتیه باشی...روزی یک بار برای سلامتی فندقت زیارت عاشورا بخون.و صد صلوات.تا ...

مرسی گلی

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
من تا۱۲ هفته هیچ خون و لکی نداشتم.و رفتم بیمارستان سقطش کردم

یعنی توام بتات منفی بود؟

قلبش اینا تشکیل نشده بود تا ۸ هفته؟

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
یعنی توام بتات منفی بود؟ قلبش اینا تشکیل نشده بود تا ۸ هفته؟

بارداری اولم ۴۰بود بتا.بعد شد ۸۰.... دیگه نرفتم ازمایش بدم

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
بارداری اولم ۴۰بود بتا.بعد شد ۸۰.... دیگه نرفتم ازمایش بدم

من که گیج شدم نمیدونم تو بدنم چه خبره

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊