2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم خانما 😭اونایی که بچه کوچیک دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 79 پست
درسته میگن رو روئک خوب نیست ولی تا حالا ازش استفاده کردید میتونه قدم برداره از این تاب ها هم خوبه پا ...

اره تو روروئکم میزارم

قدم برنمیداره

ولی خودشو هل میده ب عقب، یکم عقبی میره

اره به خدا راس میگی

چقدر فکر و استرس

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدم تو اینستا بچه های این بلاگرا از شش ماهگی گاگله میکنن ده ماهگی کامل راه میرن

ببین بچه من ده ماهگی راه رفت بهش رو میدادی زودترم میرفت. بچه جاریم هجده ماهگی راه رفت اونم بازباید حواسشون میبود.

parasoo1989@
باشه ممنون عزیزم فردا ببرم دکتر مغز و اعصاب ببینم چی میگه میگم دکتر مغز و اعصاب بدنش و دست وپاشو معا ...

معاینه میکنه

با خودکاز میکشه کف پاش

وایمیستونتش

یه سری کارا انجام میده اول

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

معاینه میکنهبا خودکاز میکشه کف پاشوایمیستونتشیه سری کارا انجام میده اول

اها

مثلا ممکنه تشخیصش جوری بشه ک هیچ نیازی به ام ار ای و این چیزا نباشه؟

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

چیزی نیست کهنتراحتی ندارهببر دکتر به احتمال خیلی قوی ام ار ای مینویسه.بعدشم کار درمانی میبری...ممکن ...

عزیزم میدونم به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی امکانش هست ی سوال بپرسم؟

مربوط به حرف زدن بچه

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

چرادکتربردم.......۹ماهگی سینه خیزرفت....۱۰ماهگی چهاردست وپاشد،

خب دختر من اینا رو نداره

سوره موثر میخونم

ان شا الله چیزی نیست

دیدم خیلی این نذر رو تو نی نی سایت میگن= ۱۴ عدد از هر چیزی مثلا شکلات صلوات یا... نذر حضرت رقیه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
اره تو روروئکم میزارم قدم برنمیداره ولی خودشو هل میده ب عقب، یکم عقبی میره اره به خدا راس میگی چقدر ...

این گل دختر لنگه ی پسر منه من کشتم خودمو تو رو روئک پاشو زمین نزاشت

کلا همه چیش با بقیه بچه ها فرق داشت هر دو سه ماه یه بار نگران یه چیزی بودم الان بزرگ شده مردی شده برای خودش

قشنگ حال الان شما رو درک میکنم

ان شا الله خدا به حق باب الحوائج حضرت عباس حل کنه مشکلتون

صلوات میفرستم

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱