kizhan مدیر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 462 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 56 پست سلام دوستان کیژانم عکس بیبی چکم رو میزارم فقط به نظرتون حامله م یا نه؟ 1399/03/01 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 می ترسم خدای نکرده اینم سقط شه از چه تغذیه ای استفاده کنم برو دکتر....من ی بار سقط داشتم این بار ک بادار شدم بهم اسپرین داد..برای خون رسانی ب جنین... ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲ پری نمیشم لک ندارم هیچی تمام ازمایش هارو باید یک ازمایشگاه بدی ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲ پری نمیشم لک ندارم هیچی ای وای چقدناراحت شدم واست . نکنه منم نباشم؟بتام ۱۰روز بعد موعد بالای ۵۰۰بود میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 ای وای چقدناراحت شدم واست . نکنه منم نباشم؟بتام ۱۰روز بعد موعد بالای ۵۰۰بود این حرفا چیه.من بتام ۲۰ بود.... افکار منفی بریز دور.. ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
avaybaran عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 6602 حالا من همش به میخورم خوشگل بشه😐 ماه های اول یکم به زورش زیاده ممکنه خدایی نکرده باعث سقط بسه خدایا شکرت🙏🏽
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 حالا من همش به میخورم خوشگل بشه😐 از الان؟؟؟؟؟؟زوده ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 تمام ازمایش هارو باید یک ازمایشگاه بدی یه جا رفتم که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 ای وای چقدناراحت شدم واست . نکنه منم نباشم؟بتام ۱۰روز بعد موعد بالای ۵۰۰بود نه بابا مال تو مثبته که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 یه جا رفتم من بارداری اولم مث تو بود.... سقط شد.بعدن فهمیدم شوهرم ضعیف بوده ک اینجور شده.بار بعد دارو خورد ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 این حرفا چیه.من بتام ۲۰ بود.... افکار منفی بریز دور.. خیلی استرس دارم بعد دوسالو نیم مثبت شده خیلی دارومصرف کردیم عکس رنگی و چقد امپول وشوهرم عمل واریکوسل و....ی مدت بیخیال شده بودم ک بی بی زدممنفی شد میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
supergirlll عضویت: 1399/02/09 تعداد پست: 1348 من بارداری اولم مث تو بود.... سقط شد.بعدن فهمیدم شوهرم ضعیف بوده ک اینجور شده.بار بعد دارو خورد آخه سقط و دفع باید یه خونی لکی چیزی داشته باشه که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 ماه های اول یکم به زورش زیاده ممکنه خدایی نکرده باعث سقط بسه خوب شدگفتی مرسی میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
مامان__امیرعلی عضویت: 1398/01/24 تعداد پست: 4420 خیلی استرس دارم بعد دوسالو نیم مثبت شده خیلی دارومصرف کردیم عکس رنگی و چقد امپول وشوهرم عمل واریک ... انشالله که یک حاملگی خوب داشتیه باشی...روزی یک بار برای سلامتی فندقت زیارت عاشورا بخون.و صد صلوات.تا روز زایمانت... عالیه ❤آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 از الان؟؟؟؟؟؟زوده هولیم😆 میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟