2777
2789
می ترسم خدای نکرده اینم سقط شه از چه تغذیه ای استفاده کنم

برو دکتر....من ی بار سقط داشتم این بار ک بادار شدم بهم اسپرین داد..برای خون رسانی ب جنین...

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲ پری نمیشم لک ندارم هیچی

تمام ازمایش هارو باید یک ازمایشگاه بدی

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دوبرابر شد اول ۱۲ شد ۴۴ دیروز دادم شد ۲ پری نمیشم لک ندارم هیچی

ای وای چقد‌ناراحت شدم‌ واست . نکنه منم نباشم؟بتام ۱۰روز بعد موعد بالای ۵۰۰بود

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

این حرفا چیه.من بتام ۲۰ بود.... افکار منفی بریز دور..

نه بابا مال تو مثبته

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
یه جا رفتم

من بارداری اولم مث تو بود.... سقط شد.بعدن فهمیدم شوهرم ضعیف بوده ک اینجور شده.بار بعد دارو خورد

این حرفا چیه.من بتام ۲۰ بود.... افکار منفی بریز دور..

خیلی استرس دارم بعد دوسال‌و نیم مثبت شده خیلی دارو‌مصرف کردیم عکس رنگی و چقد امپول و‌شوهرم عمل واریکوسل و....ی مدت بیخیال شده بودم ک بی بی زدم‌منفی شد 

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
من بارداری اولم مث تو بود.... سقط شد.بعدن فهمیدم شوهرم ضعیف بوده ک اینجور شده.بار بعد دارو خورد

آخه سقط و دفع باید یه خونی لکی چیزی داشته باشه

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
ماه های اول یکم به زورش زیاده ممکنه خدایی نکرده باعث سقط بسه

خوب شدگفتی مرسی

خیلی استرس دارم بعد دوسال‌و نیم مثبت شده خیلی دارو‌مصرف کردیم عکس رنگی و چقد امپول و‌شوهرم عمل واریک ...

انشالله که یک حاملگی خوب داشتیه باشی...روزی یک بار برای سلامتی فندقت زیارت عاشورا بخون.و صد صلوات.تا روز زایمانت...  عالیه

از الان؟؟؟؟؟؟زوده

هولیم😆