سلام خانما خامه منجمد گلرود گرفتم باید کامل بذارم آب آب بشه بعد بزنم فرم بگیرم؟ یه قسمتشو گذاشتم وقتی مثل بستنی لیوانی نرم شد زدم اولش خوب بود بعد پنج دقیقه با همزن یکم شل شد باید به زدن ادامه میدادم یا زیاد زدم ؟ ماریا قناد عزیز آنلاین نیست که جواب بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم آخه ماریای عزیز که قناد سایت هستن فقط خامه رو از فریزر میذارن بیرون و تو محیط خنک با همز ...
خواهش میکنم نمیدونم اون چه نوع خامه ای هستش من با خامه های صبحانه همیشه وقتی میخوام درست کنم این مراحل و طی میکنم اگر راه اسونتری فهمیدی به منم حتما بگو😍
آره خوبه بزن برای من همیشه نزدیک ۸تا۱۰ دقیقه طول میکشه تا فرم بگیره اینقدر بزن که دیگه از کاسه برنگرده پایین. دیدی بر نمیگرده به کوچولو دیگه بزن و تمام . زیاد نزنی که کره میشه
در ضمن خامه ای که یکبار فرم گرفته باشه دفعه دوم خوب فرم نمیگیره
برای چراغ های همسایه هم نور آرزو کن بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد