#هشدار_اعضا #مواظب_باشیم 🍃🍃🚨🍃🍃 سلام مرواریدجون بخاطر کانال خوبتون ازتون تشکر میکنم هم اینکه ندیده خواهرای گلمو خیلی دوست دارم واز خدا میخوام حلاله مشکلات زندگیشون باشه درس عبرتی بگم که بقیه اعضا مواظب بچه هاشون باشن نگن بزرگ شدن و نیاز به مراقبت ما ندارن برادر شوهر من یه جوون 29 ساله فوق لیسانس و زبان خارجه فول بچه کاملا سالم وپاک طوری که انقد احترام پدرو مادرو اطرافیان رو داشت ادم لذت میبرد نگاش کنه متاسفانه دوماه پیش از شرکت کاریابی باهاش تماس گرفتن که استخدام شدی و مدارکتو بیار و اونم رفته بود اونجا این کارم رفیق فابریکش براش جورکرده بود بعدش با پدرس تماس میگیره که اگه میخوای بمونه سرکار پول پیش خونش روباید بدید پدرشوهرمم 45 میلیون پول پیش و میده الان بعد دوماه متوجه شدیم شرکته هرمیه و بردارشوهر صاف وساده مارو جذب کردن انقد مواد روانگردان به خوردش دادن گه 10 کیلو وزن کم کرده با هر ترفندی بود کشونیدم خونه تو دوماه هم دروغ گفت که سرکارم هم یه طوری مخشو شستشو دادن و چیز خورش کردن که پدرمادر و برادر براش اهمیت نداره اینا 15 نفرتویه خونه تیمی بودن غذا بزور تهیه میکردن مدام تحت انواع آموزشای پول شویی برای سرکرده اصلی بودن حمام ونظافتش صفرشده تمام لباساش چرک میبارید ازشون میگفت حموم بزور گیر میومده مدام میخواد فرارکنه بره پیش تیمش تا وقتی که تحت تاثیر مواده همین طور باقی مونه من از خدا میخوام فقط صبر بده تا بتونیم کمکش کنیم همون ادم سابق بشه ازشماهم میخوام برامون دعا کنید و خیلی مراقب جگرگوشتون باشید این حجم از بیکاری که تو جامعه بیداد میکنه جوونارو به هر سمتی میکشه بخصوص از این نوع که خیلی پاک وسادن تمام خواستشون از دنیا همین کارکردنه😢 ما تا اونجا که میتونستیم پلیس امنیتم درجریان گذاشتیم کلی میگن روال قانونیش طول میکشه ..ان شاالله که نجاتش بدیم از این منجلاب برامون دعا کنید قلب پدرش ضعیفه انقد نگرانشم که چندروزه فقط غصه میخورم برا همچین مردی که با نان حلال بچه بزرگ کرده به امید آینده بهتر خودشم یه معلم بازنشستس هنوز که هنوز شاگرداش براش احترام خاصی قائل هستن از بس که این مرد خوبه و بخشندس. درضمن شرکتشون تحت عنوان کیونت الان داره فعالیت میکنه الان هرکس رو بپرسین تا نام کیونت بیاد وسط تا ته کارو میخونه 💖🅾💖 @ideahaye_banoo
شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
داداش من دوستش بهش زنگ زد گفت بیا تهران کاربرات تو گمرک جور کردم بعد اومد بردنش توی یه ساختمونی گفتن باید یه هفته اموزش ببینی حق بیرون رفتنم نداری غذاهم میدیم داداشم به دوستش هی میگه اگه باباز یابی وبیزنس واینجور چیزاس من نمیرما اوناهم یه چیز کو چیک و میکنن بهونه ومیندازنش بیرون یعنی کارشون چی بوده؟؟؟
دیگه دیشب با داد و هوار و تهدید گفت ک آره یه شرکت اسمش کیونته بعد گفتم بیا بیرون ازونجا شروع کرد ب چرت و پرت گفتن ک چقدر پول میدن و هفت نسل بعدمونم پولدار میشه و...
میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔❤️❤️
نکنه رفته عضو داعش بشه.جدی میگم.میگن داعش اومده داخل ایران داره نیرو جذب میکنه.میگگن این سری توی کوهستانای اطراف دمشق دارن اموزش قوی میبینن میرن از همه کشورا نیرو حذب میکنن😥😥
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
بخدا طوری شد از من و شوهرمم قرض کرد گفت اصفهان بایدآموزش ببینم پول پیش ندارم بعد گفت هزینه اموزش میخوان خداشاهده مامانم طلاهاشو فروخت داد بهش همش باد هوا شد