2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 5412 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا ته دلمو خالی نکن  چیکار کنم زنگ بزنم ۱۱۰؟

صد در صد پیگیری کن 

لحظه ای شک نکن و خانواده ش رو هم در جریان بزار 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
اره زنگ بزن بگو امروز بستریم کردن سرم زدم اینا بکشونش خونه

ما ب داششم گفتیم مامان بستریه اخه مامانم دیابت داره اومد دیگه نذاشتیم بره

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی

بنظرم مامانش زنگ بزنه بگه حال خانمت بده و بیمارستانه و اینا یا اسی زنگ بزنه بگه حال مامانت بده اینجوری طبیعی تره!

هرچند این راه حل نیست بیاد ببینه حالشون خوبه دوباره میره مگه اینکه حبسش کنن نذارن بره

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

فایده ندارد می‌دونم 

دیشب بهم میگفت اگ ناراضی طلاق غیابی بگیر 

من اینجا بیرون بیا نیستم شانس فقط یکبار در خونه آدم رو میزنم پولدار میشیم و...  مغزشو شست و شو دادن 

اگرم بیاد باز دوباره میره

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نرن شوهرمم بگیرن؟ 

الان ک هیچ کاری نکرده و جرمی مرتکب نشده بگیرنش ولش میکنن ولی اگ آب از سرش گذشت و تو منجلاب افتاد دیگه بگیرنش معلوم نیس چ مجازاتی درانتظارشه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂
بنظرم مامانش زنگ بزنه بگه حال خانمت بده و بیمارستانه و اینا یا اسی زنگ بزنه بگه حال مامانت بده اینجو ...

باید با مادرشوهرش هماهنگ باشه بعد مادرشوهرش پدرشوهرش خود استارتر جلوش بگیرن

فایده ندارد می‌دونم  دیشب بهم میگفت اگ ناراضی طلاق غیابی بگیر  من اینجا بیرون بیا نیستم ...

مثل داداش من شده تازه پولاشو ک ازش بگیرن افسردگی هم میگیره سرکار نمیره تا دیر نشده بجنب خواهر جان

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی