2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفته...

5412 بازدید | 112 پست

گواش زدن رفته شرکت هرمی کیونت 

چند روزه تو یه ساختمون آموزش می‌بینن

زنگ میزنم چرت و پرت میگه قشنگ معلومه مغزشو شست و شو دادن 

هر چقدر میگم آدرس بده با داداشم بیام ببینمت دلم تنگ شده نمی‌ده چیکار کنم ؟زنگ بزنم ۱۱۰؟سیمکارتش رو ردیابی میکنن ببینن کجان؟؟ 

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه کاری هست که مغزو شستشو میدن؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
چه جوری شست و شو دادن مگه چی میگه؟

پولدار میشم و این چیزااا 

میگه تو خودتم ب آب و آتیش بزنی من اینجا بیرون بیا نیستم 

چرا نگهش داشتن.....به برادرشوهر یا پدرشوهرت هم خبر بده

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤
ببخشید اما من باشم ترجیح میدم همونجا بمونه،مردی ک زنش رو محرم نمیدونه و صفر تا صد رو نمیگه نگرانی ند ...

داداشش برده همونجا

یعنی رفته تو شرکت مونده بیرون نمیاد؟ وا مگه میشه ؟

شرکت نیست یه ساختمون میگه اونجا بنا آموزش میدن