2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم رفته...

| مشاهده متن کامل بحث + 5412 بازدید | 112 پست
فایده ندارد می‌دونم  دیشب بهم میگفت اگ ناراضی طلاق غیابی بگیر  من اینجا بیرون بیا نیستم ...

خدایا چجور مغزشستشو میدن بعد ما نمیتونیم مغز شوهرامون شستشو بدیم تنها راهش اینه بگی خودمم می خوام بیام تو کار حداقل حواست بهش هم هست

بنظرم مامانش زنگ بزنه بگه حال خانمت بده و بیمارستانه و اینا یا اسی زنگ بزنه بگه حال مامانت بده اینجو ...

مامان باباش شهرستانن

میشه برا سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستین؟😔⁦❤️⁩⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فایده ندارد می‌دونم  دیشب بهم میگفت اگ ناراضی طلاق غیابی بگیر  من اینجا بیرون بیا نیستم ...

یه مدت گولش بزن باهاش برو بیا سر در اوردی دیدی خلافه پنهانی بزنگ صد و ده شوهرتم شک نمیکنه کار تو با یه خطر بزن که مشخص نباشه کار تو بنظرم

خدایا چجور مغزشستشو میدن بعد ما نمیتونیم مغز شوهرامون شستشو بدیم تنها راهش اینه بگی خودمم می خوام بی ...

از دیشب میگم دلم تنگه بیا ببینمت آدرس نمی‌ده میگه خودم ۴روزه دیگه میام 

تو حساب داداشش چن ملیون ریختن گول اونو خورده 

از دیشب میگم دلم تنگه بیا ببینمت آدرس نمی‌ده میگه خودم ۴روزه دیگه میام  تو حساب داداشش چن ملیو ...

بگو پشیمون شدم حق باتو ما به کار نیاز داریم دوسدارم منم بیام تو کار منم ببر واردشون بشو ببین چه خبره اونجور سر در میاری

بگو پشیمون شدم حق باتو ما به کار نیاز داریم دوسدارم منم بیام تو کار منم ببر واردشون بشو ببین چه خبره ...

آره باید همین کارو بکنم 

از دیشب میگم دلم تنگه بیا ببینمت آدرس نمی‌ده میگه خودم ۴روزه دیگه میام  تو حساب داداشش چن ملیو ...

پلیس کاری بهشون نداره چون مجوز فعالیت اینترنتی دارن الکی میگن کار اینترنتی میکنیم زیزمجموعه ها هم ک لوشون نمیدن سعی کن خودت بیاریش بیرون

خدایا تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی
ببین هرچی سریع تر بیارینش بیرون اونا دیدن داداش من بو برده و ممکنه مخ بقیه روشستشو بده انداختنش بیرو ...

چقدر پول داداشت رو بالا کشیدن؟

ببین هرچی سریع تر بیارینش بیرون اونا دیدن داداش من بو برده و ممکنه مخ بقیه روشستشو بده انداختنش بیرو ...

میگه تستارتر عمرا بیرون بیاد بنطرم قاطیشون بشه وقتی بو برد جریان چیه شرکت کجاس محل کار دقیقش حلافه بعد بزنگ پلیس ادرسم اونجور داره

پلیس کاری بهشون نداره چون مجوز فعالیت اینترنتی دارن الکی میگن کار اینترنتی میکنیم زیزمجموعه ها هم ک ...

اگر میگفتم بمیر میمرد 

ولی دیشب یه حرفایی میزد

فکر و ذهنش فقط شده پول 

هیچی پولش رفت... اوسکل شد 

من دوستم تو کار بود منم هی ناله میکردم دنبال کارم بهم پیشنهاد داد گفت یه ساختمون خودم باید ببرمت اینا همیشه هم وضعیت میذاشت ما پولدار میشیم اینا اخرم هیچی نشده بود والا بنظرم🤦‍♀️

برا پولشویی و حمل مواد و اینجور چیزا استفاده میکنن ازشون  

بچه ها اینها با این سایت های شرط بندی فرق می کنند؟ . یکی از آشناهای ما رفته بود تو این سایت های شرط بندی چقدر باخته بود پدر ومادرش چقدر از بابتش دادن از همه قرض کرده بود وام گرفته بود . می گفتن طوری بوده معتاد شده بوده به این سایت های شرط بندی ولی خوب خانواده اش به دادش رسیدن بعداز کلی ضربه خوردن الان هم ازدواج کرده فکر کنم دیگه دنبال شرط بندی نمیره 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما