2777
2789
عنوان

کسی تازگی طلاق توافقی گرفته؟

438 بازدید | 29 پست

چرا اینقدر کشش میدن؟ مشاوره یک جلسه رفتم گفت یک جلسه شوهرت بیاد یه جلسه هم دوتایی بعد نامه رو میدم الان باز میگه پنج جلسه باید بیاین. و گفتن تا 27 خرداد سایت باز میشه.  واقعا اینطوره؟

به مشاوره بگو نمیخوام 

تو جلسه هم هیچی نگو

نامه رو میدن بهت

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مشاوره بگو نمیخوام  تو جلسه هم هیچی نگو نامه رو میدن بهت

اتفاقا خیلی بد گفتمو حتی خودش گفت شما از اول زندگی نداشتین که تلاش کنین بخاطرش فقط چون روندش اینطوریه باید یک جلسه هم شوهرت بیاد یک جلسه هم باهم تا نامه بدم. الان میگن آشنا هم پیدا کنین پنج جلسه رو نیاین بازم 27 خرداد میفته میخوام بدونم دروغ میگن یا نه

منم‌همینطور،بچه داری؟؟؟

نه ۲سال عقد بودم سه ماهه عروسی کردم شوهر خسیس و بد دهنه جلو همه کتکم میزنه قلیون سیگار میکشه بیرون از خونه نمیبرتم چند روز اجازه نمیده خودمم برم هیچ پولی بم نمیده...

جون مادرت لایک نکن  
نه ۲سال عقد بودم سه ماهه عروسی کردم شوهر خسیس و بد دهنه جلو همه کتکم میزنه قلیون سیگار میکشه بیرون ا ...

مال منم خیانت کار و خسیس شبا تا۳شب بیرونه  اصلا باهاش ارامش ندارم 

فقط نگران بچمم که چی میشه دست کی میوفته ۳سالشه😔😔😔😔

مال منم خیانت کار و خسیس شبا تا۳شب بیرونه  اصلا باهاش ارامش ندارم  فقط نگران بچمم که چی م ...

بمیرم برای دلت 😔واقعا بچت گناه داره منم میخوام جدا بشم سریع ک باردار نشم ک مجبور نشم بسوزمو بسازم

جون مادرت لایک نکن