2777
2789
عنوان

خانما بیاید کمک پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول صورتتون رو بشورید وخشک کنید بعد بخور بدید مثلا بخور آویشن بعد ماسک پودر جوانه ی گندم+ماست محلی (اگه ترش باشه بهتره) (اگه پوستتون خشکه کمی روغن زیتون هم می تونید اضافه کنید)+نشاسته رو مخلوط کنید(از قبل مثلا یه ساعت مخلوط رو بذارید بمونه)بعد از بخور دادن بلافاصله ماسک رو بذارید بیست دقیقه تا نیم ساعت بمونه بعد با آب بشورید فقط مواظب باشید ماسک رو زمانی که میخواید بیرون برید تو آفتاب و... استفاده نکنید چون تازه لایه برداری شده وپوست نازکه احتمال سوختگی داره فک کنم دوبار درهفته کافیه،من برای پوست معمولی کمی چرب امتحان کردم بدون روغن اضافه کردن خوب بود

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اول صورتتون رو بشورید وخشک کنید بعد بخور بدید مثلا بخور آویشن بعد ماسک پودر جوانه ی گندم+ماست محلی ( ...

مواظب باشید دور چشمتون نزنید

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
اول صورتتون رو بشورید وخشک کنید بعد بخور بدید مثلا بخور آویشن بعد ماسک پودر جوانه ی گندم+ماست محلی ( ...

دقیقا پوست صورتم خشکه، از حمام ک میام بیرون حتما باید مرطوب کننده بزنم وگرنه احساس میکنم داره ترک میخوره😅 مرسی از کمکت 🌹🌹🌹

دقیقا پوست صورتم خشکه، از حمام ک میام بیرون حتما باید مرطوب کننده بزنم وگرنه احساس میکنم داره ترک می ...

خواهش میکنم عزیزم قبلش امتحان کن حسایت نداشته باشی روغن هم حتما به ماسکت اضافه کن من برای کسی یه بار امتحان کردم لک صورتش تیره بود کمرنگ شد تو همون یه بار البته ادامه نداده ولی خیلی تاثیر داشت بازم تاکید میکنم مواظب باشید پوستتون حساس نباشه نسبت بهش

خواهش میکنم عزیزم قبلش امتحان کن حسایت نداشته باشی روغن هم حتما به ماسکت اضافه کن من برای کسی یه بار ...

خیلی لطف کردی ان شاالله ک واسه منم جواب بده، چون واقعا از کرم و پودر و پنکیک بیزارم

خیلی لطف کردی ان شاالله ک واسه منم جواب بده، چون واقعا از کرم و پودر و پنکیک بیزارم

انشاءالله که ازش نتیجه بگیرید

پماد زینک اکساید هم استفاده کردم خیلی خوب بوده که اونم به هر کسی نمیاد ولی از خیلیا تعریفش رو شنیدم برای خودم هم خوب بود