2777
2789
عنوان

دختر به کرمانیا بدیم یا نه ؟

5153 بازدید | 65 پست

بچه ها من خواهرم 23 سالشه. خواستگار اهل رفسنجان داره. اینا چندین جلسه رفتن بیرون حرف زدن مشاور رفتن دو سه جلسه. کار که داشت نهایی میشد ما گفتیم مهریه، سه دانگ خونه پسره که نزدیکای وردآورده باشه. اینا شب خواستگاری قبول کردن ولی شبی که مامان بابای من رفتن خونشون، خاله بزرگه برگشته گفته مهریه 14 تا سکه بیشتر نمیدیم تازه کابینتای خونه دومادم به عهده دختره از جهیزیه ام نهایت یکی دو قلم بدیم اونم نه بزرگاش. خلاصه مامانه توپ پر فرداش زنگ زد به مامانم که اره همینی که هس! خواهرم و پسره از هم خوششون اومده بود ولی امشب خدافظی کردن با هم! میخوام ببینم کسی از رسم و رسومات و اخلاق رفسنجانیا چیزی میدونه؟ تازه کلی بارمون کردنا!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت همینطوری تو چن جلسه خوشش اومده؟؟ فقط بت بگم راه دورو نمیشه تحمل کرد مگه اینکه واقعا واقعا واقعا از ته دل همو بخان دونفر اونم باز سختی داره جدای رفتارای خاصی ک اینا باشما داشتن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

هر جا آدم خوب و بد داره نمیشه جمع ببندی که . حالا یه جا خوباش بیشترن یه جا بداش

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

ببین رفسنجانیا جهاز فوق سنگین میخوان 

بسیار اهل تجملات و چشم و هم چشمی 

بله رسمشون هست کابینت و پرده هم عروس بده

ولی سه دنگ خونه هم مهر میکنن 

البته ک همه جا خوب و بد داره ولی این ی چیز کلیه ک من ازشون دیدم و شنیدم

با این چیزایی هم ک تعریف کردین الان ب نظرم دختر ندین

شما خودتون کجایی هستین؟ 

خیلی ظاهر براشون مهمه ،اینایی که من میشناسم فقط در حال پز دادن هستن ، دائم ثروتشون رو به رخ دیگران میکشم ولی در باطن بدهی دارن ⁦☹️⁩

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»

کلا دوتا شهر متفاوت اشتباهه. میبینی طرفت بحث کادو یا مهریه و شیربها باشه میگن رسم نداریم اما جهیزیه سنگین و هرچی به نفع خودشونه میگن رسم داریم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست