2777
2789

جوشانده کاکل ذرت.آبجو.جوشانده هندوانه.جوشانده جعفری.قرص رواتینکس.

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

شوهر من که اینارو میخورد

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هندوانه زیاد آب و آبمیوه 

دکتر به من یه شربت داده بود تو آب میریختم اونم خوب بود 

یه چنتا عرقیجات گیاهی هم مامان داد که اونم خوب بود

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍

جھت_دفع_سنگ:

?یک ھندوانه ۲ تا ۳ کیلویی را در نظر گرفته با پوست بشویید و با گفتن نام خدا آن را با پوست خرد کرده و در قابلمه بریزید (قابلمه خالی و بدون آب باشد) سپس زیر گاز را روشن کنید و پس از جوش آمدن ۱ عدد چوب #دارچین حدود ۱۰ سانتیمتری را در آن انداخته و درب قابلمه را بسته و پس از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بدون برداشتن از روی گاز با گوشت کوب شروع به له کردن آن میکنیم(ھندوانه را با پوست له میکنیم) و مجدد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگذاریم بعد از له شدن بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا ولرم شود بعد آن را صاف کرده و چوب دارچین را مجدد داخل قابلمه ای که آب صاف کرده را در آن ریختیم می اندازیم بماند.

?بین ساعت ۵ تا ۷ عصر کنار تخت نشسته و ۱ لیوان آب ھندوانه صاف شده را با ۱ قاشق مربا خوری عسل و چوب دارچین را درون لیوان انداخته و به آرامی میل شود

بعد از نوشیدن روی تخت دراز بکشید بعد از حدود ۴۵ دقیقه احساس درد خواھید کرد عمل دفع را انجام داده مجدد به تخت برگردید و لیوان دوم را میل کنید بعد از انجام عمل دفع پس از لیوان دوم ، سومین لیوان را میل کرده تا ۲ ساعت بعد از خوردن این سه لیوان عمل دفع سنگ باید انجام شود.

اگر دفع انجام نشد ۴۵ روز بعد مجدد آن را تکرار کنید.

نکته مھم: در ھنگام نوشیدن این معجون حتما بنشینید چون ایستادن باعث فشار به مثانه و تخلیه سریع آن میشود

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
مرسی فداتشم  چندمیل بود؟؟ چقدطول کشیدتادفع بشع؟؟

دقیقا یادم نیست شوهر من زیاد سنگ کلیه داشت چنتاشون با اینا دفع شد.ولی آخریه دفع نشد مجبور شدن تو اتاق عمل براش در بیارن.جنس سنگ همسرت چیه؟

من آبجو خوردم هندوانه و دلستر و آب فراوون خوردم هیچیم نشد هنو دارمشون

خب برو دکتر فنر بذاره برات درشون بیاره راحت شی