2777
2789

منم خیلی وسواسم همش دستمال و‌جارودستمه

لامصب ی ساعت نمیشه بشینیم همش کارررر

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشحال باش

خونه داری زندگی داری🤗

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

عزیزم❤️

من اینقد دلم میخواد دايم کار کنم بعد خونم مثل دسته گل باشه

ولی نه بنیه اش دارم نه حوصله اش 🥴

دوتا بچه ام دارم دايم پخش میکنن

شماهم یکم به خودت استراحت بده 

بعد تو پیری جز بدن درد چیزی نصیبت نمیشه قشنگم 

خب وقتی تمیزه کجا رو تمیز میکنی؟

ببین دیشب جارو برقی کشیدم صب بیدار شدم داشتم راه میرفتک ی اشغال کوچیک اومد زیر پام دوباره جارو‌روشن‌میکنم‌جارو‌برقی میکشن زمین با دستمال  تمیز میکنم ی لحظه ی مویی ی لک کوچیک ببینم کل خونه رو‌دوباره باید دستمال بکشم 

دستشویی تمیز میشورم حس‌میکنم خب کفش ها هم تمیز نیست میشورم 

گاز‌تمیزه ها باز دستمال خیس میکنم ‌میکشم

بیشتر زومم رو اشغالا و‌کثیفی همش ب چشمم میاد 

الان در یخچال باز کردم دیدم ی لک پایینش اعصابم بهم‌ریخت میدونم غروب کلی باید صدجارو دستمال بکشم‌براهمون ی جایی ک‌ب چشمم اومده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
منم خسته شدم دوتا بچه هم دارم ،تکالیف درسی و کاردستی هم اضافه شده ،دوس دارم بمیرم راحت شم اشپزی و ظر ...

اخ ببین رسما دیگ‌میرم ب جنون‌هودمم داشنگاه میرم ب خدا هنوز وقت نکردم جزوه هام‌کامل کنم

عزیزم❤️من اینقد دلم میخواد دايم کار کنم بعد خونم مثل دسته گل باشهولی نه بنیه اش دارم نه حوصله اش 🥴د ...

من واقعا بیگاری از خودم‌میکشم‌خسته شدم دام ی رهن اروم میخواد همط درگیرم

اخ ببین رسما دیگ‌میرم ب جنون‌هودمم داشنگاه میرم ب خدا هنوز وقت نکردم جزوه هام‌کامل کنم

منم میخواستم برم دانشگاه ولی واقعا نمیشه ،همین الآنم وقت کم میارم ،هرچی تمیز میکنم بی فایدس

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸