2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری میزاره؟کجا میزاره؟

متاهلی؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
نمیدونم والا

نمیدونی به خاطر چی تشکیل شدن؟

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
چ جالب امیدوارم تاثیرداشته باشه

امتحانش ضرر نداره انجام بده انشالله جواب میگیرین قطره سنکل هم حتما بگیر شوهر من همین ک میخوره دفع میکنه

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
ن مجردم مگه میزاره ماتحتم ک اینو پرسیدی؟😐

اره😁😁.البته فامیل ما هم مجرده رفت دکتر گزاشتن براش خوب شد.یه فنر میزارن تو حالب سنگا میان بیرون و تموم خیلیم راحته شوهرم میگفت اگه میدونستم اینقدر راحته اینهمه خودمو عذاب نمیدادم تا تکون میخوردن میرفتم دکتر برام درشون بیاره

اره😁😁.البته فامیل ما هم مجرده رفت دکتر گزاشتن براش خوب شد.یه فنر میزارن تو حالب سنگا میان بیرون و ...

اخ فکرشو کردم دردم اومد😂پس به خاطر همینم شده میرم شوور میکنم 

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
اخ فکرشو کردم دردم اومد😂پس به خاطر همینم شده میرم شوور میکنم 

دردش یک هزارم درد سنگ کلیست.حالا به خاطر یه سنگ خودتو بدبخت نکن برو دکتر ببین چی میگه بهت😁😁

دردش یک هزارم درد سنگ کلیست.حالا به خاطر یه سنگ خودتو بدبخت نکن برو دکتر ببین چی میگه بهت😁😁

اوع بدبخت؟😂باشه مرسی از راهنماییت عزیزم

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️
اوع بدبخت؟😂باشه مرسی از راهنماییت عزیزم

منظورم اینه که هرکی اومد خاستگاری بگی فقط بیا منو بگیر سنگ کلیم دفع شه هیچ شرطی هم ندارم😂😂😂😂خواهش میکنم