2777
2789
عنوان

از بلاکی درش بیارم ????

465 بازدید | 16 پست

سلام.زیاد طولانیش نکنم من با دوست پسرم قهر کردم سر اینکه از چهارشنبه قبل تا دوشنبه نه زنگ میزد نه جواب تلفن و پیامامو میداد اصلا !!!منم شک کردم رفته شهر دیگه چند بارم قبلا اینکارو کرده خلاصه هرچه از دهنم امد گفتم نوشت بخدا داری بد فکر میکنی و بلاک کرد تا پیام ندم منم بلاکش کردم روز بعد ازبلاکی درم اورد ولی من هنوز بلاک گذاشتمش بنظرتون چکار کنم دوساله باهمیم دوسشم دارم ولی تصور پنهان کاری و دروغشو ندارم از بلاک درش بیارم بیاد توضیح بده یا ولش کنم دیگه میخوام واقعا تنبیه شه و تکرار نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما داریم چون سلحشوران شجاع با کرونا مبارزه میکنیم اونوقت شما ناراحتی چرا زید برقی ات اونطوری رفتار کرد؟؟  

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
نه بابا حالش ازمن بهتره

خب حتما یه دلیلی داره واسه کارش

اول بشنو حرفشو بعد اگه قانع نشدی بلاک که سهله ریپورتش کن

توان مالیم به شوهر بودن نمیرسه،واسه نیم ساعت میتونم دوست پسر باشم نهایتا.
خب حتما یه دلیلی داره واسه کارش اول بشنو حرفشو بعد اگه قانع نشدی بلاک که سهله ریپورتش کن

چه دلیلی عزیزم ? تاحالا اینکارو نکرده بود بالاخره یه پیام میتونست بده که فقط میگفت بعدا میگم 

خب میتونه زنگ بزنه توصیحی داره بلاک بذارمش بنظرت

چه دلیلی عزیزم ? تاحالا اینکارو نکرده بود بالاخره یه پیام میتونست بده که فقط میگفت بعدا میگم  ...

تو از بلاکی درش بیار

بگه چی شده که پیام نداده بهت

بعد اگه راضی نشدی بلاکش کن

اینجوری خودتم از بلاتکلیفی درمیای

بعدشم من کلا با بلاک مخالفم

چکاریه اخه

توان مالیم به شوهر بودن نمیرسه،واسه نیم ساعت میتونم دوست پسر باشم نهایتا.

بنظر من رفتارا بعضی خانمها خیلی رو مخه

تو رو نمیگم استاتر ولی من ی دوست داشتم اینقدر پشت سر هم ب پسره زنگ میزد تا طرف بلاکش کنه، بابا شاید طرف وقت نداره جواب بده

عکسه کراشمه...لعنتی جذاب😍😘😁