2777
2789

سلام چطوری فلی دخترت خوبه 

کجایی نیستی کم پیدایی

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خداروشکر خوبیم ما  تو خوبی پسرت خوبه؟  همش درگیر بچه داری ام وقت نمیکنم بیام ...

شکر مام خوبیم 

دست تنهایی خونه مامانت نمیری ؟

من یوقتایی تنها بودنی دیونه میشم دیگه انرژی ندارم میام خونه مامانم واقعا سخته تازه دارن راه میفتن همش باید دنبالشون باشیم 

پسر من دیروز از تخت افتاد سکته کردم ینی 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
شکر مام خوبیم  دست تنهایی خونه مامانت نمیری ؟ من یوقتایی تنها بودنی دیونه میشم دیگه انرژی ندا ...

منم یه روزایی خونه مامانم میرم اونجا هم فرقی نداره همش باید حواسم به بچه باشه هی میره تو در و دیوار 

خیلی خسته کننده شده برام بچه داری

حواست باشه!
منم یه روزایی خونه مامانم میرم اونجا هم فرقی نداره همش باید حواسم به بچه باشه هی میره تو در و دیوار& ...

اره قبول دارم دوران سختیه واقعا به هیچیت نمیرسی منم همینم روزا و شبام تکراریه دیگه حس یکنواختی و زندگی چرت

پسر من نه ماهشه چهار دست و پا نمیره . چیکار کنم . هر وقت بر عکس میزارم رو زمین . سرشو یه وری میزاره . میگیره میخوابه . یکی دو بار این هفته فقط خودشو خیلی کم کشیده جلو . کل تنش مماس با زمین بود همین 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 
پسر من نه ماهشه چهار دست و پا نمیره . چیکار کنم . هر وقت بر عکس میزارم رو زمین . سرشو یه وری میزاره ...

من یادمه بچم 11 ماهگی 4 دست و پا رفت اونم یه پاشو می‌کشید یه پاشو جم می‌کرد همه میگفتن مشکل داره پاش ولی خب میدونستم بچم تنبله 🤭 1سالش شد درست رفت. 1سال و 3 ماهش شروع کرد قدم برداشتن هیچوقتم تمرینش ندادم الانم 2سال و نیمشه اینقد شیطونه و میدوه گوشت به تنش نمونده 

ممکنه پسر گلتون جز اون راحت طلبا باشه تا 11 ماهگی وقت داره اگه دیدی تا دو ماه دیگم واکنشی نشون نداد ببر بهداشت. البته نادر شوهر من میگه خواهر شوهرم اصلا چها دست و پا نرفت تنبل بود خیلی واسه همین خیالم راحت بود ارث تنبلی دارن

من یادمه بچم 11 ماهگی 4 دست و پا رفت اونم یه پاشو می‌کشید یه پاشو جم می‌کرد همه میگفتن مشکل داره پاش ...

اها ممنون . اینم تنبله . یکم خودشو میکشه بعد خسته میشه سرسو یه وری میزاره نق میزنه . 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

سلام خوبین ؟ دیده بودم دوستان ازتون درمورد عکس سونوی ان تی و جنسیت میپرسن و درست حدس زدید ... مال منم ببینید دختره ؟ فقط همین عکسو بهم داد

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
این عکس نمیشه باید بدنش کامل باشه

ممنونم ... همین نصفه عکسو دادنم😑

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!