2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یازده سال اختلاف داریم من ۲۵ سالمه شوهرم ۳۶

از نظر تفکر و سلایق به هم نزدیکیم و خیلی مرد خوبیه 

تنها چیزی که اذیتم می‌کنه اینه که از نظر میل جنسی متفاوتیم نمی‌دونم به خاطر سنه یا چی ولی خیلی آزار دهنده س فکر کنم پسرا ی کم سن این مشکل رو ندارن 

اما پول خیلی مهمه تو چنین رابطه ای ... 

شوهرم منم همینطوره بعضی وقتام بدترمن دیگه مهم نیست برام یه مدت خیلی حساس شده بودم

اذیت نمیشی؟ من یک‌ساله ازدواج کردم حس میکنم بخواد چند سال دیگه هم اینجوری پیش بره نتونم زندگی کنم

پدر مادر منم اختلاف سنی زیادی دارن بیشتر از ۱۱ سال حتی ولی خودشون هم میگن مشکل که ندارن هیچ مادرم میگه سن بیشتر پدرم بهش حس حمایت میده بستگی به ادمش داره ولی از لحاظ ظاهری پدر مادر من خیلی بهم میان از طرفی پدرمم خیلی آدم سرزنده ایه برای همین اختلاف سنی اصلا مشکل درست نکرده 

اذیت نمیشی؟ من یک‌ساله ازدواج کردم حس میکنم بخواد چند سال دیگه هم اینجوری پیش بره نتونم زندگی کنم

شاید بهم میخندی سر این قضیه از بس اذیت میشدم کلی دعا خوندم تا خودا حسم و ازم بگیره الان بهتر شدم و بی اهمیت شاید اثر دعاهاست😅

خب واقعا برای یه زن مهمه بهت حق میدم