2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام هستی؟

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟

سلام 

ببخشید مزاحم میشم 

راستش خیلی سرچ کردم تو نت اتفاقی ی پست از قدیما دیدم که شما گذاشتی که شکمتون موقع بارداری کوچیک بوده 

راستش من سی و دو هفته ام تموم شده داخل هفته سی و سه هستم 

شکم بی اندازه کوچیکه طوری که کسی نمیفهمه باردارم 

حدود عکسشو تو پست دوم خودم گذاشتم

خواستم یکم باهاتون حرف بزنم که شما چیکار کردی بالاخره بچه اتون چند کیلو به دنیا اومد ؟ بعدش مشکلی پیش نیومد که خدایی نکرده؟ کاری نکردین رشدش بیشتر شه ؟ من اسپرین و مکمل و انواع قرص ها و غذاهام میخورم دیگه نمیدونم چیکار کنم 😔 شکمم اصلا بررگ نمیشه انگار بچه رشد نمیکنه درست

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنین

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b

از رو سونوی ان تی میشه گفت

سلام فلافل چطوری خوبی کم پیدایی خانوم چیکارا میکنی 

تیکر زدی بارداری؟

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
سلام  سونوی وزن رفتی؟

عه سلاااام 

خوبیییی😍 وای فلافل بارداری دومی؟

تیکر داری اخه 

یادمه سال ۹۶ بود یا ۹۷ باردار بودی دختر داشتی

😁همیشه ام مث خودم همه جا بودی 

🤔 ی تاپیک کفش کالجم ازت ب یادم مونده عاشق این کالج های رنگی😎

کاربری قطع دسترسی~