2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه

404 بازدید | 35 پست

سلام.

من پانزده ساله باردار نمی شم و خیلی دوست دارم مامان بشم. تموم راهها رو هم رفتم  . دیگه خسته شدم، کسی رو سراغ دارین که خونواده خوبی باشن ولی نوزاد ناخواسته داشته باشن یا به خاطر فقر نوزادشونو نخوان  ؟

الهی بگردم،دوستم بعد از شانزده سال با امضای من باردار شد

من دوسال بچه دار نمیشدم،یه روش رفتم که یک و نیم ماهه جواب داد_توسل به حضرت زهرا و امام زمان ع_روش امام باقر ع👈امام باقر (ع) فرمودند: در هر صبح و عصر هفتاد مرتبه ( سبحان الله) ، ده مرتبه (استغفرالله) ، دوباره نه مرتبه (سبحان الله) سپس یکبار استغفرالله بجا بیاور و این آیات را بخوان: اسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ إِنَّهُ كاَنَ غَفَّارًا يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكمُ مِّدْرَارًا وَ يُمْدِدْكمُ بِأَمْوَالٍ وَ بَنِينَ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ جَنَّاتٍ وَ يجَعَل لَّكمُ‏ْ أَنهْارًا_ صد استغفرالله بعد از نماز صبح و صد استغفرالله بعد از نماز عشا_نذر به روح شهید سلیمانی_خوردن دمنوش گل محمدی برای کاهش استرس_نماز اول وقت و دل بردیدن از غیرخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب برو از پرورشگاه بیار قانونی و رسمی

اینجوری بخوای بیاری باید پول زیادی به اون خانواده بدی، پسفردام ممکنه پشیمون بشن ازت شکایت کنن! مدرکی که دستت نیست

محیا خانوم هستم🤪😎
یعنی تخمک اهدایی رحم اجاره ای جنین اهدایی همه اینا رو رفتی و نتیجه نگرفتی؟

آره متاسفانه. یه عالمه هم خرج کردیم ولی نشد که نشد. هفته پیش دکترک آب پاکی رو ریخت روی دستمون و گفت برو سرپرستی یک بچه رو بر عهده بگیر تا یک ثوابی هم کرده باشی  

از پرورشگاه بگیرید مگه کشکه یکی بچشو نخواد بده به شما بعدشم اگر بعد از یک مدتی خواستش چی 

میگن پرورشگاه نوزاد نمیده خیلی باید تو نوبت بمونی و شرایط سختی داره.ولی کاش اینجور نبود..همین سختگیریهای زیاد قاچاق نوزادو بالا برده اینقد متاسفانه.ی گروهایی هستن کارشون شده این خانوم صیعه یکی میشه بچه دار میشه به نیت فروش بچه..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

عزیزم اگه ی بچه ای رو بخای از ی خانواده ای بگیری و بزرگ کنی بعدن ممکنه خانوادش اونو دوباره بخان ما یکی از فامیلامون اینکارو کرد ولی بعد چند سال خانواده ی اون بچه اومدنو ب بچه گفتن تو بچه ی ماهسی اون بچه هم رف پیش خانواده ی خودش

میگن پرورشگاه نوزاد نمیده خیلی باید تو نوبت بمونی و شرایط سختی داره.ولی کاش اینجور نبود..همین سختگیر ...

وای چه کار کثیفی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه های بیچاره ولی بنظر من سریعتر اقدام کنید شما هم دیگه خیلی صبر کردین کار قانونیم انجام بدید بهتره چون خرید‌و فروش بچه جرمه تا جایی که شنیدم

بچه ها منم شاید کارم به تخمک اهدایی بکشه. ولی اصلا دلم باهاش نیست. کسانی که تجربه دارن یعنی واقعا نسبت به اون بچه حس خوب دارن با خودشون نمیگن خب این که بچه من نیست چرا الکی براش اینهمه زحمت بکشم

میگن پرورشگاه نوزاد نمیده خیلی باید تو نوبت بمونی و شرایط سختی داره.ولی کاش اینجور نبود..همین سختگیر ...

اگر بدونی چقدر رفتیم و اومدیم ئر کنار درمان این هم یک اعصاب خوردی دیگه شده بود. دیگه واقعا کشش ندارم

وای چه کار کثیفی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ بچه های بیچاره ولی بنظر من ...

نمی دونی پانزده سال تو حسرت بچه بودن چقدر زجر آوره. سه بار اتاق نوزاد بچینی اما نشه چقدر حسرات آوره.هزار بار امیوار بشی و تا ته خط که بری ببینی هیچی نیست چقدر دلت به درد میاد