2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 35 پست
آره متاسفانه. یه عالمه هم خرج کردیم ولی نشد که نشد. هفته پیش دکترک آب پاکی رو ریخت روی دستمون و گفت ...

چقدر بد چند سالته گلم؟ شوهرت مشکل داره که تخمک و رحم اجاره ایی هم نمیشه؟ ببخشید گلم اینقدر سوال میکنم من درکت میکنم چون خودمم تو این پروسه پیر شدم بعد تا حالا چقدر هزینه کردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم شاید کارم به تخمک اهدایی بکشه. ولی اصلا دلم باهاش نیست. کسانی که تجربه دارن یعنی واقعا نس ...

من که تو حسرت شنیدن صدای مامان گفتنش دارم جون میدم.برامم دیگه مهم نیست مال من نباشهو فقط می خوام براش مادری کنم

نمی دونی پانزده سال تو حسرت بچه بودن چقدر زجر آوره. سه بار اتاق نوزاد بچینی اما نشه چقدر حسرات آوره. ...

باشه بچه داشتن اینقدر مهم نیست بنظر من ذهنتونو آزاد کنید و باور کنید که بچه دارید توی پروسه گیر نکنید ایشالا یک بچه از پروشگاه سریع بهتون میدن خودتونم سریع حامله میشید پشت بندش خیلی کار خوبیه که یک بچه رو به فرزندی قبول کنید من خودم حتما اینکارو میکنم 

چقدر بد چند سالته گلم؟ شوهرت مشکل داره که تخمک و رحم اجاره ایی هم نمیشه؟ ببخشید گلم اینقدر سوال میکن ...

الان دیگه چهل و دو سالمه. مشکل از همسرمه و البته رحم من بچه نگه نمی داره می شه گفت متاسفانه از جفتمون. تا الان حدودن صد و بیست هزینه کردیم تموم دارایی مون سر درمان رفت.

میگن پرورشگاه نوزاد نمیده خیلی باید تو نوبت بمونی و شرایط سختی داره.ولی کاش اینجور نبود..همین سختگیر ...

الان که دارم می نویسم اشکام بند نمیاد . از صبح انقدر گریه کردم که نگو. مگه چقدر دیگه وقت دارم. حالا در کنار دوباره بهزیستی هم می رم و ناامید نمی شم اما اگر شما دوستان هم موردی دیدین بهم تو شخصی پیام بدین. دیگه دلم نمی خواد طعنه بشنوم. بسمه بخدا. خیلی زجر کشیدم و خیلی حرفا رو قورت دادم.

اره بخدا    

دوستم یه سوا بی ربط بپرسم. راستش من همیشه میگم خدایی نکرده اگه شوهرم فوت کنه من چیکار کنم از اون طرف نه بچه ایی داری که همدمت باشه از اونطرف خونواده شوهر میان هرچی داری و بالا میکشن و تو باید آواره بشی.