2777
2789
عنوان

آرزو نکن

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست
من آرزوم‌بچه ست هر کاری هم کردم بهش نرسیدم چه کنم؟

بهتر بود این باشه

یا آرزو نکن یا اگه آرزویی کردی اونقدر خودتو به آب و آتیش بزن و شب و روز براش تلاش کن که بهش برسی ،

شاید اگه رسیدی بهش بگی چیزی نبود که اينقد خودمو به سختی انداختم 

ولی اگه بهش نرسی دیگه حسرت نمیخوری..

با خودت میگی من تلاش خودمو کردم...حتما صلاحم نبوده ک خدا بهم ندادش....

مطمعن باشین هرچیزی ک صلاحمون باشه رو خدا خودش بهمون میدم

شما هم ایشالا ک خدا صلاح بدونه و ی روز ب صورت معجزه بهتون بده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر خدا برای من هیچ چیز صلاح نیست فقط و فقط بدبختی صلاح منه. زجر کشیدن صلاح منه. منو چه به آرزو. مگه من جز بنده ش هستم که آرزو کنم و برآورده بشه. من براش حکم نخودی یا شایدم چغندر دارم

۱۰ سال

انشاله دامنت سبز بشه بازم درمانتو ادامه بده  میدونم سخته ولی انقدر تلاش کن تابهش برسی انشاله ای وی اف بعدی دوقلو حامله بشی،منم سه بار انتقال دادم  سومی مثبت شد که اونم قلبش تشکیل نشد سقط کردم بازم ماه بعد نوبت میکرو دارم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
بهتر بود این باشه یا آرزو نکن یا اگه آرزویی کردی اونقدر خودتو به آب و آتیش بزن و شب و روز برا ...

درسته ولی اگه کم بذاری و همه ی تلاش تو نکنی اونوقته که میشه حسرت ،که میتونستم...

اينقد ناامید نباش گلم 

وقتی پشت سرهم بد بیاری وقتی تلاش زیاد میکنی اما به نتیجه ایی نمی رسی. وقتی چیزایی که بقیه به راحتی به دست میارن برا تو میشه آرزو وقتی برای هر مسئله ایی بدترین اتفاقات برات بیفته اینجوری میشی. 

۱۰

انشاالله خدا بهت دوقلو بده عزیزم 

منم شش سال اقدام بودم هر دکتری هم رفتم بی فایده بود تا ک یکی بهتم دکتر فاطمه وحید رودسری رو بهم معرفی کرد  سه جلسه رفتم پیششون با امپول و قرصای ک بهم میداد حامله شدم  و جلسه چهارم رفتم واسه سنو هر کی اونجا بود راضی بود ازش اگه مشهدی هستی یه سر برو پیشش  انشاالله ک دامنت سبز میشه

روزاي خوبم ميرسه یکم تحمل کن 

اینا فقط دلخوش خنک هست باید پذیرفت برای بعضی ها هیچ وقت روزای خوب نمیاد نمیگم روز خوب نداشتم داشتم اما روزهای بد به قدر ی زیاد و قوی بودند که روزهای خوب در مقابلشون عددی نبودند.