2777
2789
البته تو این برنامه فقط تجربه مثبتی ها اومدند حرف زدند . تجربه منفی ها حاضر به صحبت نشدند. همه چیز ا ...

آره منم به نظرم ممکنه تجربه تلخم وجود داشته باشه البته با بعضی هاشونم مصاحبه کردن 

شما خوندی 

بله دوست دارم بازبخونم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، من ک اصلا چندسال هیچ حسی ندارم انگار همع چیو همع کس تکراریع جوری ک صبحا پا میشم فحش میدم میگم ...

اره . من خودم دو ساله این طوری شدم .

واقعا موندمکه چیکار کنم تا از این حالتها بیرون بیام .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
خودکشی کردع بودم 3 هفتع تو کما بودم، روح خودمو از بالا میدیدم یا صدای دکترا، چهرع ی همرو میدیدم، رفت ...

خودکشی هم در قرآن هم در احادیث و .... منفور ترین کاره و پس از مرگ روح بشدت عذاب میبینه. 

فقط خدا ...
میگن کسی که خود کشی میکنه گناه کبیره انجام داده وحتی بوی بهشت هم به مشامش نمیرسه به نظرم خدا واقعا د ...

مرسی مهربونم، ارع واقعا، من کسی بودم ک کفر میگف همیشع ب هیچی اعتقاد نداشتم البتع عمدی نبودا فقد خدا میدونع چقد اذیت میشدم، ولی کاری کرد ک ب خودم بیام الان تنها کسی ک میشینع ب حرفام گوش میدع خدامع هیچ وقتم خستع نمیشع تازع ادمم خالی میشع 🙂😊

من سه چهار قسمتش رو دیدم اصلا حس خوبی بهم نداد مخصوصا قسمت دوم که مدام آیه های قرآن رو میخوند بین ح ...

میشه خلاصشوبگین اگه حوصله دارین،نداشتین بعدبنویسین لایکم کنین بعدمن بخونم،مرسی

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
ی سوال ببخشید شخصیه اگه دوست داشتی جواب بده،ایمانت ب خدا چقدرقویترشد،نماز و روزه روهم منطورمه،نگاه ن ...

افتضاح بودم قبلا ب هیچی اعتقاد نداشتم ، اما الان نماز روزع هام دیر نمیشع، حجابمم خیلی بهتر کردم چادری نیستم ولی خوبم البتع چون تامبوی هستم مشخص نیس اصلا ک دخترم واسع همین مث پسرا میرم بیرون