2777
2789
منظورت زیر ۱۵ هست دیگه😐

آره آره🤣

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین دقیقا خب شهدا هم انسان بودن و انسان جایزالخطاست

دقیقا .تو جبهه اش هم همه تیپ آدمی بود .با هر درصد خطایی

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی طرف این تجربه رو داشته کامل، واقعیت که داره، هر کس هرجور که واسش خوشایند بوده می‌دید ...

همین خواب ،اثبات می‌کنه روح رو .پس با مرگ روح باقی میمونه .کجا می‌ره و چه میشه حداقل میدونیم نابود شدنی نیست و باید جوابگو باشه وگرنه جسممون که میپوسه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
فک کنم برای این گذاشتن شبکه 4 که بالای 15 ساله ها زیاد ازش خبر دار نشن بشینن نگاه کنن چون واقعا درک ...

اره همون آدم بزرگا هم خیلی هاشون تحمل دیدن برنامه رو ندارن..من شوهرم از این برنامه وحشت داره😅😅 نمیزاره منم درست ببینم..ولی من برعکس حسه خوبی بهم میده..هم امید هم ترس

همین خواب ،اثبات می‌کنه روح رو .پس با مرگ روح باقی میمونه .کجا می‌ره و چه میشه حداقل میدونیم نابود ش ...

آره

اگه از روی این کتابا بخونی خیلی چیز مهمی به نظر نمیرسه

اما اگه بهش فکر کنی و دقیق بشی خیییییلی عجیبه و پر رمز و راز

چشم آره ترغیب شدم بخونم، شما کی خوندین؟ 

فک کنم یا اول دبیرستان بودم یا یک یال کمتر تواین هولوهوش بودم

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
میفهمم چی میگی طرف این تجربه رو داشته کامل، واقعیت که داره، هر کس هرجور که واسش خوشایند بوده می‌دید ...

حالا یه چیز هم من بگم بهت

الان دیگه نه...یا خیلی اندک

ولی قبلا خییییییلی پیش میومد یهو یه اتفاق یا یه وقتایی از زندگیم احساس میکردم دقیقا این چیز رو من قبلا دیدم و انگار تکراریه

بعد که پرس و جو کردم و تحقیق کردم متوجه شدم که زمانی که انسان میخواد به این دنیا بیاد جنینیش رو میگم کل زندگیش دقیقا مثله وقتی که میخواد از دنیا بره براش مثله یه فیلم از جلو چشمش میگذره.و این خود ماییم که انتخاب میکنیم به این دنیا بیایم و کنجکاویمون بر انگیخته میشه یا اینکه شیرینی پاک بودنمون رو همون جا حفظ کنیم و پاک همون لحظه بمیریم

یعنی جنینی که مرده به دنیا میاد انتخاب خودش بوده

و الان که من یه چیزایی رو تکراری میبینم علتش همونه که من یه صحنه هاییش رو تو ذهنم مونده از اون چیزی که دیدم

برا کدوماتون پیش اومده؟

پسرم تو جووووون منی🥰

اره همون آدم بزرگا هم خیلی هاشون تحمل دیدن برنامه رو ندارن..من شوهرم از این برنامه وحشت داره😅😅 نمی ...

منم همینطور آخه واقعا دیدم از مرگ یه چیز دیگه بود ولی این برنامه نشون میده خدا خیلی مهربونه و مرگ هم با لطف خدا آسون و شیرینه نه سخت 😍

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

حالا یه چیز هم من بگم بهت الان دیگه نه...یا خیلی اندک ولی قبلا خییییییلی پیش میومد یهو یه اتفاق یا ...

من خیییییلی برام پیش اومده،ب همسرمم میگم انگار اینجا اومدم،انگار این لحطه دومرتبه س ک بدام پیش اومده،و این علتش رو ک گفتین منم شنیدم ک قبل تولد برامون مرورمیشه،ولی نمیدونم چقدواقعبت داره.اخییییی پس چرا جنین من پارسال راصی نبود بیاد،تو ۶ماهگیش رفت و منو خون ب جیگرکرد راصی شد ک اونقدرحال منوباباش بدشه.  

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
من سه چهار قسمتش رو دیدم اصلا حس خوبی بهم نداد مخصوصا قسمت دوم که مدام آیه های قرآن رو میخوند بین ح ...

این برنامه واقعیه چون کارشناس های مختلفی حتی خارج از ایران و همچنین با مذهب های اسلامی مسیحی ویهودی رو باهاشون در ارتباط هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من خیییییلی برام پیش اومده،ب همسرمم میگم انگار اینجا اومدم،انگار این لحطه دومرتبه س ک بدام پیش اومده ...

عزیزم گاهی پیش میاد که توی زندگی ما فقط منافع خودمون رو میبینیم

من از حالات روح خبر ندارم ولی تا اونجایی که من میدونم لذت های این دنیا ممکنه هرکسی رو از لذات اون دنیا دور کنه

و شاید هرکسی یه چیزایی اون لحظه ببینه توی زندگیش که دلش نخواد بیاد دنیا تجربه کنه

انشاءالله یه نی نی دیگه نصیبت میشه گلم

پسرم تو جووووون منی🥰

حالا یه چیز هم من بگم بهت الان دیگه نه...یا خیلی اندک ولی قبلا خییییییلی پیش میومد یهو یه اتفاق یا ...

آره پیش اومده زیاد 

دلیل علمیش اینه که اون تصویر بطور اشتباه میره به قسمت حافظه بلند مدت و فکر میکنی قبلا دیدییا شنیدی

نه اینو ندیدم 

برنامش عالیه.به جرات می تونم بگم بهترین برنامه صدا وسیما بوده .چون همه چیز علمی وتحقیق شده است

یک آیه روی ضریح سرداب امام رضا نوشته شده که خیلی قشنگه:یریدون لیطفئوا نور الله بافواههم والله متم نوره و لو کره الکافرون:آنها می خواهند که نور خدا را با دهانشان خاموش کنند ولی خدا نورش را بیشتر میکند.هرچند که کافران خوششان نیاید.

واسه من‌کلی پیش اومده 

یه چیزهایی رو از قبل دیدم

بعضی از صحنه ها تو زندگی خیلی برام آشناست 

یه چیزه دیگه هم اینه که هر جا میرم همه فک میکنن منو یه جایی دیدن 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌