2777
2789
عنوان

کار کار کار

221 بازدید | 15 پست

سلام دوستان بنظر شما چی بیاریم برا فروش تو خونه بهتره؟

وسایل ارایشی؟

لباس؟

کیف؟

ک زیاد بخرن و سود کنم روش 

میترسم نخرن بمونه رو دستم پیشنهادی دارین اینجا بگین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس راحتی و لباس زیر

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟

جوراب هم باهاشون بخر

آقایون داداشام لطفا زیر خط فقر یکم دوستانه تر بشینید بقیه هم جا شن راستی دوستان چهار درصدیی که بالای خط فقرن ، احساس تنهایی و پوچی و خطر نمیکنین؟🤔چطوری نمیترسین تنهایی بالای خط فقر زندگی میکنین اصن بالای خط فقر ی حس عجیبیه مث بیابون برهوت میمونه کسی توش نیست😐 چیه نکنه تویی ک داری میخونی هم از خودمونی کلک😂 اصن چرا همه چی ایقد گرونه؟😒چرا من چاقم؟🙄 چرا من تو تابستون باید ساعت هشت صب کلاس داشته باشم؟😐چرا وقتی ازدواج کردی بعد از چند سال میای عکستونو میذاری میگی من و شوهرم ب هم میایم یا ن؟🤦حالا مثن ب هم نیاید میخوای چ کار کنی اسی جون؟طلاق میگیری گلم؟😒 فقط اعصاب خودتو خراب میکنی😁  چرا ترامپ زیر چشماش ایقد سفیده؟😑چرا تو داری امضامو میخونی؟😂چرا به هایده میگن یه خواننده ی لس آنجلسی...؟چرا کرمانشاهیا بعد از دوسال هنوز خونه ندارن ؟چرا امسال سیل اومد؟چرا نذاشتن جنازه ی فرهاد توی ایران خاک بشه؟چرا سزارین توی ایران اختیاری نیست و زنان حامله برای ب دنیا اوردن فرزند باید کلی استرس داشته باشن؟🙁 چرا انقدر ب حرف دیگران اهمیت میدیم؟ چرا اهواز هوا نداره؟چرا مردم تو فقر و گرسنگی دارن زندگی میکنن؟چرا ؟ چرا ؟چرا...؟
چه نوع لباسی مجلسی خونگی بچگونه زنونه ؟

نه لباس مجلسی و این چیزا میمونه رو دستت 

لباس زیر فروش خوبی داره و لباس توی خونه

باید ببینی تقاضای اطرافیانت چیه بیشتر و سلیقشون 

لباس برای بچه ها ، انواع لگ و ساپورت، تاپ، لباس های خونگی نخی، شومیز، دامن،و... 

I'm sorry, please forgive me, thank you, i love you 🙏🏻♥️

به نظرم مانتو

مانتو خیلی شیک

بعد پیجتو ببر بالا

یه ایینه بزرگ بخر لباسارو بپوش از خودت فیلم بگیر(قیافت معلوم نباشه)

فقط بدون فالوورت کم باشه بت اعتماد نمیکنن    

هر کی پشت سر من حرف میزنه راضیم ازش حق داره خدایی خیلی حال میده غیبت کردن    تیکر بارداری نیست

سلام خانومای عزیز، کارخونه ی ما در نظر داره بخشی از بازاریابیشو به خانومای خانه دار یا خانومایی که دوست دارن در این زمینه فعالیت و کسب در آمد داشته باشن و تواناییش دارن اختصاص بده. 

تولیدات ما قندهای طعم دار گیاهی و کاملا ارگانیکه که به روش پختی تهیه شده و در دنیا اولین باره که به این شیوه قندی تولید میشه،بدون کوچکترین اسانس یا رنگ یا هر افزودنی دیگه ای. 

خانومای گل روش های همکاری شما با ما به دو صورت میتونه باشه :روش با سرمایه گذاری و بدون سرمایه گذاری که طبیعتا روش اول سودش خیلی بیشتره.در روش اول شما مقداری محصول از ما خریداری میکنید به قیمت عمده و خودتون میفروشید و سودش مال خودتونه. 

در روش دوم همکاری شما با ما به این صورته که برای ما از هر طریقی که میتونید مشتری جذب میکنید و بعد از ارائه ی تعداد سفارشات به ما مبلغ پور سانتتون رو در یافت می کنید. میزان پورسانت شما روی هر بسته ی 250 گرمی از محصولات ما ده درصد قیمت فروش هستش، این قیمت هم با توجه به قیمت شکر تغییر میکنه و به شما اعلام میشه، مثلا امروز 14900 هستش که پورسانت شما میشتقریبا 1500 تومن. مبلغ پورسانت هم بنا به تمایل خودتون به صورت هفتگی یا ماهانه به حسابتون واریز میشه. 

برای آشنایی بیشتر با محصولات هم میتونید به پیج اینستاگرام عمده فروشی کارخانه سر بزنیدbenora99

اگر کسی مایل به همکاری بود اعلام کنه تا در مورد شرایط فروش و... براش توضیح بدم و مشخصاتش رو وارد سیستم فروشندگان کارخانه کنم. 

خانوما این طرح به مدت محدود انجام میشه و بعد از پذیرفتن تعدادی از خانوما که موفق در فروش بودند و تعداد محدودی هم هستند برداشته میشه و اون خانوما بازاریاب ثابت کارخانه به شمار میرن. 

اینم خدمتتون بگم که شرکت تبلیغاتی یا بازاریابی و این چیزا نیستیم و کارخونه متعلق به همسرمه. 

💗💗💗

‼️توجه توجه‼️

⭕️استخدام کارمند غیرحضوری از سراسر ایران خانم وآقا بدون محدودیت سنی وبدون مدرک تحصیلی بالا(نیازمند به 80 کارمند)

⭕️در زمینه هایی چون تبلیغات 💎آموزش انلاین💎مترجم💎ادمین کانال💎تایپیست💎پشتیبان انلاین💎بازاریاب

درآمد به صورت 💯درصد تضمینی همراه با پورسانت

⭕️میزان درآمد 1تا2میلیون تومان

⭕️شرکت دارای مجور نماد اعتماد الکترونیکی بوده و دارای مجوز وزارت صنعت معدن و تجارت میباشد.

برای اطلاع از شرایط استخدام و مشاوره به آیدی زیردر تلگرام مراجعه کنید 

Melika_n7@

سلام عزیزان

من نماینده فروش کمپانی بزرگ پنبه ریز هستم

این شرکت از سراسر کشور نماینده فعال 👉👈فعال میپذیرد

🥳ثبت نام رایگان

🥳آموزش کار رایگان

🤩برای آقایون محترم نیاز به کارت پایان خدمت و عدم سوء پیشینه نداره

🤩 برای خانم هایی خانه دار

یاشاغل؛یا مدرک دار و بدون مدرک

🤩هرجایی هم باشی توخونه

تو گردش دور همی دوستانه دید وبازدید هرجا و هرجا که باشی میتونی کار کنی