2777
2789
عنوان

با همچین مردی چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا 

عزیزم مگ‌ قراره واسه بیرون رفتن ازت اجازه بگیره اصلا درست نیس مخصوصا ب مرد بگی نرو نکن و...بچه ک نیس خودش‌صلاح خودشو میدونه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

خب عزیزم مردا گاهی دوست دارن تنها باشن😐

نباید بهش میگفتی چیکار کنه که البته اونم گوش نداد🙄

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
شما هیچ حقی ندارین وقتی دوستین براهم تعیین تکلیف کنید  کسیم قراره غصشو بخور مادر و پدرشن

فردا ازدواج کنیم چ تضمینی هس نره ؟

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود

هیچ مردی دوس نداره کسی باهاش دستوری حرف بزنه اون ادمه ادم اهنی نیس طبیعیه که دلش بگیره..و در ضمن همیشه بامهربونی و دلیل قانع کننده باهاش صحبت کن نه به صورت دستوری

و کلا اون بی تقصیره نیازی به دق کردن نیس عزیزم

والا عزیزم این اصلا مسعله مهمی نیس بزار برات توضیح بده ولی جدای اینا اگه شوهرم بگم جایی نرو وبره دوروز تو خونه دعواست قضیه واسه ما فرق میکنه زن شوهریم ولی شما از الان بخای سخت بگیری اعصاب خودت خورد میشه بزار ازدواج کنید بعد درستش میکنی😁

هیچ مردی دوس نداره کسی باهاش دستوری حرف بزنه اون ادمه ادم اهنی نیس..و در ضمن همیشه بامهربونی و دلیل ...

خب چرا بی تقضیره ؟ ما رو خانواده هامون میدونن بخاطر فوت فامیل عقب انداختیم

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود

عزيزم آروم باش اول 

دقيقا مثل مني منم اوايل عقد اينجوري بودم اگ ميخواست بره پيش دوستش ميگفتم نرو بعد ميرفت همين عكس العمل رو داشتم تا وقتي كه قضيه برعكس شد مثلا من ميخواستم با دوستم برم بيرون شوهرم ميگفت امروز به خاطر من نرو منم اون روز واقعا دوست داشتم برم و ميرفتم درحالي كه شوهرمم دوست داشتم بعدا فهميدم اين گير دادناي الكي فقط اعصابمونو خرد ميكنه 

وقتي من ميدونم شوهرم ماهي يه بار ميخواد با دوستش باشه خب ايرادش چيه ؟؟ منم همين طور البته