2777
2789
عنوان

با همچین مردی چیکار میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 86 پست
خب الان باید چیکار کنم ؟ اینکه برا حرفم ارزش قایل نمیشه رو نادیده بگیرم ؟

وقتی میبینی حرفت بی ارزش میشه نزن 

میتونی بگی عزیزم زود بیا من نگرانت میشم دیروقته ازدواجم کردی میتونی بگی من شب بدون تو میترسم و نمیره 

مردا نیاز دارن گاهی تنها باشن قرار نیس کل ۳۶۵روز سال همین که از سرکار اومد تا روز بعد بهم بچسبیم خودمونم گاهی نیاز داریم با دوستامون وقت بگذرونیم اگه نداری با دوستاش باشه اونم لج میکنه

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من انقدر دوست دارم شوهرم همش پيگير رفت و آمدام باشه 🤔🤔🤔🤔 حتي گاهي ميگ مثلا فلان جا نرو خ ...

یکی اینکه تو مسیر پاداش و تنبیه ات اشکال وجود داره

دوم اینکه اینجور که میگی تا حالا کار خودت رو کردی و طرفت کوتاه اومده برا همینه زیاد بدت نمیاد

اگه مثلا اجازه نمیداد راحت بیرون بری

یا لباس دلخواهت رو بپوشی، آرایش کنی دانشگاه بری و معاشرت کنی و سرکار بری و..... 

یا حتی مثل این دوستمون طرفت میگف تل گرام و اینستاو... هم ممنوع

و این روند زندگیت میشد این غیرتی شدن مثلا جذاب و کول

برات تهوع آور و وحشتناک میشد

خب تا فردا بشه و بیاد توضیح بده ک من دق میکنم

ععع عزیزم چ حرفیه دور از جون

انقدر ب خودش و دوستاش اعتماد داشت عکس و اینچیزا فرستاده قرار نیس کار بدی بکنه ک

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
وقتی میبینی حرفت بی ارزش میشه نزن  میتونی بگی عزیزم زود بیا من نگرانت میشم دیروقته ازدواجم کرد ...

مسعلع من اینه ک خب جمعه ها بره چ عیبی داره ولی وختی شب پا میشه میره و برا حرفم ارزش قایل نمیشه ینی این ادم ب درد من نمیخوره

ترس های من، بخشی از ذات من هستند و احتمالا مهمترین قسمت آن خواهند بود

استارتر جان بزار بهت بگم شما خودت واقعا عاشقی و قضیه رو بادیدگاه احساسی و عشقی میبینی و باخودت میگی اگر اونم خیلی منو دوس داره پس من چیزی میگم قاعدتا باید احترام بزاره و گوش کنه ولی میبینی اینطور نیست حالا الان سر این چیزهای کوچیکه که انقد ناراحت شدی ، تو قراره یه زندگی مشترک باهاش داشته باشی مسلما خیلی مشکلات و اتفاقات زیادی خواهد افتاد اگر توی یکی از قضایای مهم زندگی هم به حرفت پشت کنه نابود میشی ، اینارو گفتم چون حس میکنم شخصیتت مثل خود منه کاملا احساسی و عاشق

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
ععع عزیزم چ حرفیه دور از جون انقدر ب خودش و دوستاش اعتماد داشت عکس و اینچیزا فرستاده قرار نیس کار ب ...

نمیدونم شایدم من حساسم

مسعلع من اینه ک خب جمعه ها بره چ عیبی داره ولی وختی شب پا میشه میره و برا حرفم ارزش قایل نمیشه ینی ا ...

حرفت منطقی نبوده البته از نظر اون 

بنظرم داری بزرگش میکنی 

اون داره بادوستاش میگه میخنده تو حرص میخوری برار برید زیر یه سقف میبینی اصلا مسیله ای نبوده 

ماهی یکی دوبار که انقد غصه نداره 

اون مرد رفیق بازه که میگن باهاش ازدواج نکنید

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد
استارتر جان بزار بهت بگم شما خودت واقعا عاشقی و قضیه رو بادیدگاه احساسی و عشقی میبینی و باخودت میگی ...

دقیقا 

اونم مث منم احساسیه مثلا چیزی اذیتش کنه بهم میگ اگ انجامش ندم از هم میپاشه و ناراحت میشه

حرفت منطقی نبوده البته از نظر اون  بنظرم داری بزرگش میکنی  اون داره بادوستاش میگه میخنده ...

خب قضیه اینه ک همیشه میگ جونمو برات میدم اصلا تو ی حرفی بگی من درجا قبول میکنم و فلان

ولی الان برا ی حرف ساده حاضر نشد بگه حوصلم سر رفته دارم میرم

خب معلومه كه نه  طبيعتا شوهرمم تحمل نميكنه من هرروز با دوستام باشم

منم نمیگم ک هر روز باشه یا نباشه !

من میگم وختی میگم نرو میره !!!!