دیگه خیلی خوبی من قیمت گرفتم 70 درصد یه شیشه کوچیک 95تومن
چه خبره..من یه لیتریشو گرفتم ۴۰😐😐😐تو گرونیا ۶۰ میگرفتم😐🤦♀️تاپیک تسته..چی شد😂
😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنید❤کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست
اره تو بازار فک کنم ۴۰ هست البته من خریدم ۲۳ دلت بسوزه
ایول😂👍
😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنید❤کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست
سلام خسته نباشین...سایت که خوب بود..بعد اینکه سایت خراب شد..کلا همه چی خراب شده😐😐نه من میتونم کاربرا رو تو سرچ پیدا کنم..نه اونا منو🤦♀️بقیه هم نمیتونن ...تو سرچ اسم کاربرای دیگه رو که میزنن..براشون نمیاد..تگ کاربرا هم که خراب شده🤦♀️😫😫😫خداییش درستش کنید..تنها من نیستم کاربرا دیگه هم گفتن اونا هم همینجوری شدن🤕🤕🤕