2777
2789

واااا

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم نمیدونم بنده خدا داره تست میکنه هی میپرسم وسط حرفش

منم نمیدونم والا..برادر همه چی درسته..سه ساله تو سایتم😂👍غیر این تگ کردنا..و سرچ کاربر😂

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
آره بابا. سر قضیه ماسک اصن بمن چه که ماسک رو مفتی میدن سوریه و... ولی به خودمون  خدات من میفرو ...

من اون روز گیر اوردم بسته ۱۰۰ عددی ۳۰ تومن و ان ۹۵   ۵ لایه ۱۲ تومن فقط ان ۹۵ خریدم ماسک معمولی فایده نداره

با این همه تبلیغات یکم امکانات رو بیشتر کنید تاپیک نمیشه حذف کرد کامنت نمیشه حذف کرد ای دی نمیشه عوض کرد کاربری حذف میشه دیگه نمیتونم با همون شماره بیام یکم رسیدگی کنید لطفا

با این همه تبلیغات یکم امکانات رو بیشتر کنید تاپیک نمیشه حذف کرد کامنت نمیشه حذف کرد ای دی نمیشه عوض ...

راحتم نمیشه تگ کرد اینم اضافه کن 

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
با این همه تبلیغات یکم امکانات رو بیشتر کنید تاپیک نمیشه حذف کرد کامنت نمیشه حذف کرد ای دی نمیشه عوض ...

👌😑

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی