2777
2789

ماجرا از این قرار که شوهرم قبلاً هم بهم خیانت کرد بعد از آخرین باری که بهم خیانت کرد هیچ چیز مشکوکی ازش ندیدم بموقع می اومد با موقع می‌رفت گوشیش باز بود به‌هیچ‌وجه فکر نمی‌کردم که دوباره بهم خیانت کنه همه چی خوب و عالی بود شوهرم اصلاً سرد نیست بام رابطه گرم و عاشقانه ای داشتیم تااینکه ۱ هفته پیش توی واتس اب چند تا چت ازش دیدم با یه دختر به اسم سحر چت ها عاشقونه بود ولی وقتی بهش گفتم گفت که مال همکارم هست و گوشی من دست اون بود از ۷ روز پیش تا الان به‌هیچ‌وجه با همدیگر  کلام حرف نزدیم تا امروز که این پیام‌ها رو دادیم

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطش بنام خودم پرینت گرفتم شماره دختره و هیچ شماره مشکوکی نبود میگه من نبودم ولی طرز پیام دادنش مثه خودش بود باور نکردم .به دختره هم پیام دادم گف شوهرت نمیشناسم من با یکی دیگه این پیامارو دادم شاید هماهنگن چه کار کنم میترسم 

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

خیانته باز

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.