2777
2789

خانوما کیا تو ماه دوم بارداری یبوست داشتن؟ من ۳،۴روزه گرفتم، نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم میگن برای جنین ضرر داره.بعضی وقتا یه دل دردی میگیرم که به زیر دلم هم میرسه، وقتی دراز میکشم بهتر میشم. ولی کلا هست این درده😓😓 خواهشا راهنماییم کنین عزیزان😘😘😘

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزه گرفتی؟!!!!

اب زیاد بخور الو خیس خورده روغن زیتون 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم توی هر سه تا بارداریام داشتم و دارم . حتما به دکترت بگو . احتمالا شربت لاکسی ژل برات بنویسه. کیو ...

باشه عزیزم ممنون. دارو ضرر نداره؟؟ آخه چرا انقدر زود شروع شد از ماه دوم☹☹

من كلا يبوست داشتم اما از وقتى باردار شدم روزى سه چهار واحد ميوه ميخورم بهترم خداروشكر ولي شما به د ...

منم میوه زیاد میخورم کلا. نمیدونم چرا اینجوری شدم. مرسی گلم😘

باشه عزیزم ممنون. دارو ضرر نداره؟؟ آخه چرا انقدر زود شروع شد از ماه دوم☹☹

به موقع شروع شده منم همونجوری بودم . نه اون داروی بی ضرریه ولی کلا نخوری بهتره همون با خوردن آلو و زرد آلو و کیوی و خیار برطرفش کنی بهتره منم خیلی اذیتم

به موقع شروع شده منم همونجوری بودم . نه اون داروی بی ضرریه ولی کلا نخوری بهتره همون با خوردن آلو و ز ...

باشه عزیزم😘. حالا اول آلو و اینا رو امتحان میکنم امیدوارم نتیجه بده. 

سلام‌ خوبین، من دیدم توی یکی از تایپکا نوشتین تنبلی تخمدان داشتین و بعد از چند ماه بار دار شدین.

راستش من الان عقدم و تنبلی تخمدان دارم.... جوری ک هر دوماه اینا پریود میشم.ب طور کلی منظم نیست.... و این ب شدددددت من رو نگران میکنه... من حتی ب همسرمم نگفتم :(حالا میخواستم ببینم شمام دوران مجردی تون پریوداتون منظم بود یا نع‌؟ و این برای بارداری دکتر رفتین؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.... بخدا خیلی نگرانم 

سلام‌ خوبین، من دیدم توی یکی از تایپکا نوشتین تنبلی تخمدان داشتین و بعد از چند ماه بار دار شدین. را ...

سلام عزیزم. آره من تنبلی تخمدان شدید داشتم، واس تو که خوبه میگی دو ماه یه بار☹😐من اصلا پریود نمیشدم مجردیم مگر با قرصی چیزی. خیلی هم دارو درمون کردم تا قبل ازدواجم اما فایده نداشت موقت بود. تا اینکه بعد ازدواجم دیدم پریود میشم اما کاملا نامنظم. همینجا خونده بودم خیلیا قرص ویتاگنوس مصرف کردن نتیجه گرفتن. گیاهی هست. ماه اول مصرف کردم پریود شدم یکمم طولانی شد. ماه دوم مصرف کردم نشدم گفتم اینم مثل بقیه قرصا فایده ای نداره😥تا اینکه یه روز الکی یه تست زدم دیدم عه مثبته و فهمیدم باردارم😊😊😊😍😍 البته واقعا خواست خدا بود. من چون میدونستم این مشکل رو دارم جلوگیری اصلا نکردم و بالاخره۹ماه بعد عروسیم باردار شدم. دکتر هم گفته بود جلوگیری نکن اصلا. البته من از قبلشم یکم ورزش و پیاده روی میکردم و خیلی زیاد گرمیجات مصرف میکردم شاید اینا هم بی تاثیر نبوده. دوست عزیزم اصلا استرس و نگرانی نداشته باش صد درصد شما هم باردار میشی به امید خدا😍 مسئله نگران کننده ای نیست من حتی به دکترم گفتم باید این مشکلم رو به شوهرم و خانوادش بگم گفت به هیچ وجه نمیخاد بگی خیلیا هستن این مشکل رو دارن و باردار شدن🌹

سلام عزیزم. آره من تنبلی تخمدان شدید داشتم، واس تو که خوبه میگی دو ماه یه بار☹😐من اصلا پریود نمیشدم ...

وای مرسی عزیزم.... با خوندن پیامت خیلی خوشحال شدم

فقط میشه بگی گرمیجات ک استفادا کردی... چیا بودن؟ممنونتم از وقتی ک میزاری، الهی که چند ماه دیگه نی نی تو با سلااااامت کامل بغل کنی عزیزم

وای مرسی عزیزم.... با خوندن پیامت خیلی خوشحال شدم فقط میشه بگی گرمیجات ک استفادا کردی... چیا بودن؟م ...

قربونت عزیزم😍😍😍😍 واقعا منم مثل خودت بودم ولی نگرانیمون الکی هست😁😁

من زنجبیل تازه تو غذا استفاده میکردم، یه مقدار کم رنده میکردم. تو همه غذاهام فلفل و ادویه بود. خرما و ارده زیاد میخوردم. مثلا مرغ که میخاستم بپزم حتما زعفرون بهش میزدم. دمنوش تخم شوید میخوردم البته کم، یکی دوبار درست کردم دیگه ولش کردم😁روغن سیاهدونه هم شبا میزدم زیر دلم قسمت رحم و تخمدان، ماساژ میدادم

لبنیات خیلی کم مصرف میکردم، چون خیلی سردن. گوشت گوساله اصلا نمیخوردم، فقط گوسفند. ولی مهمترینش قرص ویتاگنوس بود که مصرف کردم، مدت۲ماه. گیاهی هست، میتونی بعد ازدواجت استفاده کنی عالیه برای تنبلی تخمدان