2777
2789
عنوان

بارداری با تنبلی تخمدان

131 بازدید | 15 پست

سلام 

کسی با تنبلی تخمدان باردار شده؟

من تنبلی دارم میخوام اقدام کنم ولی خیلی نگرانم

لطفا تجربه ای اگه دارید بگید

ممنون

اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تنبلی داشتم خدارو شکر باردار شدم البته حدود 5 یا 6 ماه تحت درمان بودم نگران نباش خدا خیلی مهربون تر از این حرفاست 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
منم تنبلی داشتم خدارو شکر باردار شدم البته حدود 5 یا 6 ماه تحت درمان بودم نگران نباش خدا خیلی مهربون ...

چند ماه تو اقدام بودید؟

منم تنبلی داشتم خدارو شکر باردار شدم البته حدود 5 یا 6 ماه تحت درمان بودم نگران نباش خدا خیلی مهربون ...

خدا تو دلیتو حفظ کنه...

واسه منم دعا کن

چند ماه تو اقدام بودید؟

درست یه سال که وسط های اقدام رفتم دکتر برای درمان یعنی حدود 6 ماه تحت درمان بودم

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
خدا تو دلیتو حفظ کنه... واسه منم دعا کن

من خودم لایق نمیدونم ولی چشم حتما منو همسرم هرروز  واسه اونایی که منتظرن از ته دل دعا میکنیم 😍🙏

درست یه سال که وسط های اقدام رفتم دکتر برای درمان یعنی حدود 6 ماه تحت درمان بودم

یعنی از همون ابتدا درمان رو شروع نکردید

بعد شش ماه رفتید تحت درمان.

پریود نامنظم داشتید و اقدام میکردید؟

من خودم لایق نمیدونم ولی چشم حتما منو همسرم هرروز  واسه اونایی که منتظرن از ته دل دعا میکنیم 😍 ...

سالم باشین همیشه😘

یعنی از همون ابتدا درمان رو شروع نکردید بعد شش ماه رفتید تحت درمان. پریود نامنظم داشتید و اقدام می ...

اره پریود هایم زیاد نامنظم نبودن حدود 4یا 5 روز این ور اون ور میشد چرا دکتر میرفتیم ولی نه جدی این 6 ماه اخر پیش یع متخصص خوب رفتم میدونی ابن ماه خیلی بیخیال بودم سرم گرم بود استرس نداشتم، 

اره پریود هایم زیاد نامنظم نبودن حدود 4یا 5 روز این ور اون ور میشد چرا دکتر میرفتیم ولی نه جدی این 6 ...

حالا من پریودهام کلا قطعه مگر اینکه دارو بخورم وگرنه قطع میشه.الانم دوماه مریود نشدم بخاطر کرونا هم دکتر نرفتم ولی انروز دیگه نوبت دکتر گرفتم ک دیگه انشاالله اقدام کنم.

دکترتون کی بود؟

که نتیجه گرفتید؟

حالا من پریودهام کلا قطعه مگر اینکه دارو بخورم وگرنه قطع میشه.الانم دوماه مریود نشدم بخاطر کرونا هم ...

ببخشید چند سالتونه 

من تبریزی هستم