2777
2789
عنوان

حالت تهوع بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 5154 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن والا دکتر من گفت همین فولیک اسبد ۱ میلی کافیه تا ۳ ماه مادرشوهرم میگفت اگه بخوای بچت ناقص بشه این ...

حرف دکترت گوش کن

راه ظهورت را بستم ... قبول‌ خدا را چه دیدی شاید قرار است حُرِّ تو باشم
ن والا دکتر من گفت همین فولیک اسبد ۱ میلی کافیه تا ۳ ماه مادرشوهرم میگفت اگه بخوای بچت ناقص بشه این ...

وا مگه ویتامین ناقصی میاره😐به منم ویتامین داد گفت اگه دیدی حالت بده خیلی نخور بزار از ۳ماه شروع کنی ولی من هرجور هست میخورم

برای برطرف شدن مشکلاتم و سالم بودن نینیم یصلوات بفرستید لطفا🙏

بذار همون 3 ماهگیت بخور

فعلا فولیک بخور

خودتو با غذاهای خشک که کمتر تهوع میاره تقویت کن، مثل آجیل، گوشتای کبابی

ای خواهر من من میخام برم تو ۷ماه هنوز حالم بده خسته شوم 😭😭😭😢😢😢

عشق من و بابایی منتظرتیم سالم و به موقعه بیایی تو بغل مون 😍😍😍میشه برای سلامتی نی نی م یه،صلوات مهمونم  کنی☺مر۳۰
عزیزم این تهوع رو همه داشتن هر چی ک دلت کشید بخور  اگه میتونی اجیل بی نمک بخور  بخوری ب ...

اکی بودم ۳ روز داغون شدم صورتم اب شده انقد دلم اب خوردن میخوادولی با ترس ی لیوان میخورم درصورتی ک خوندم باید۸ تا لیوان اب بخوریم در بارداری

خب گلم ببین دکتر مادرشوهر برای تهوع چه تزی میدن   ما اینهمه ویتامین خوردیم الحمدالله دخترم مول قرص ماه

اکی بودم ۳ روز داغون شدم صورتم اب شده انقد دلم اب خوردن میخوادولی با ترس ی لیوان میخورم درصورتی ک خو ...

عزیزم منم بودم 

از اب خوردنم واقعا دیگه بدم میومد ... 

غذاتو تو حجم خیلی کم مصرف کن 

من ی کم ابلیمو تو اب قاطی میکردم و میخوردم ... حالمو بهتر میکرد

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خب گلم ببین دکتر مادرشوهر برای تهوع چه تزی میدن    ما اینهمه ویتامین خوردیم الحمدالله دخت ...

من اصلا کاری ب حرفهاشون ندارم فقط ازروی احترام و ادب گوش میدم راستی توی بارداری تحت نظر متخصص هم باید باشیم.من تحت نظر ی دکتر زنان زایمان و نازایی هستم