میشه کمکم کنید هفته ۷ بارداری ام هیچی نمیتونم بخورم نگران جنین ام هستم ک چطوری میخواد ویتامین هاشو از بدن مادرش بگیره ۳ روزه هیچی نخوردم فقط نون جو و یکم پنیر خوردم چیکار کنم ک حالت تهووعم کمتر شه؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قرص دمیترون و ویتامین ب۶بخور.کمی زنجبیل بریز تو آبجوش و بخور.نگران جنین هم نباش،الان تغذیه ات زیاد ربطی به جنین نداره،فعلا داره از ذخیره های قبلی بدنت استفاده میکنه،منم بارداری اولم وضعیتم وخیم بود دخترم ماشاالله سالم و سلامت و با وزن خوب دنیا اومد
شکمه یا سیرابی بخور تهوع رو ازبین میبره. حتی اگه بدت میاد یه کوچولو حتما بخور تاثیر داره
خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘