2777
2789

قطعا آزاد بهتره چون در سطح دانشگاه های دولتی هس ولی شهریه اش خیلی گرونه اگه امکانت باشه خیلی خوبه

پیام نورم خوبه اگه امکان هزینه و شهریه بالا. رو ندارید پیام نور گزینه خوبیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد 

چون استاد میاد درس میده واز جزوه ی خودش امتحان میگیره وفقط هزینه ی دانشگاه بیشتره وامتحانات کشوری نیست 

ولی پیام نور استاد ها که درس نمیدن وکلاس هم برگزار نمیشه وامتحانات کشور ی وسخت هست

🐓عاشق پختن زرشک پلو با مرغ و زعفرون🐓

آزاد آسونتره و گرون تر

برای استخدام حتی دولتی هم بخونی،نگاه نمیکنن کجاخوندی😅مگر دانشگاه عالی

پیام نور پدردرمیاره،بسکه سخته.ولی خودت ازنظرعلمی پر میشی😃

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
یه سوال پیام نور رتبه خاصی میخواد یا قبول می‌کنه مثل آزاد

دوره ما محدودیت داشت.الان گمونم نه.اونموقع استادبود درس میداد،خیلی خوب بود.بقولی انتخابش اولویت داشت ب آزاد.اوایل دهه۹۰.الان انگار استادا جدی نمیگیرن

اگه شاغلی،پیام نور خوبه

دوره ما محدودیت داشت.الان گمونم نه.اونموقع استادبود درس میداد،خیلی خوب بود.بقولی انتخابش اولویت داشت ...

شاغل نیستم ولی حتما می‌خوام دوران دانشجویی شاغل بشم بعد مسیرمم دوره هم از آزاد هم پیام نور

شاغل نیستم ولی حتما می‌خوام دوران دانشجویی شاغل بشم بعد مسیرمم دوره هم از آزاد هم پیام نور

ببین،آزاد استاد ی جزوه میده یا۵۰تاسوال میگه امتحان از اینه

پیام نور ی کتاب۴۰۰ـ۵۰۰صفحه ای.که کشوریه

توان مالی و خوندن دروس رو در خود ارزیابی کن بعد انتخاب

ببین،آزاد استاد ی جزوه میده یا۵۰تاسوال میگه امتحان از اینهپیام نور ی کتاب۴۰۰ـ۵۰۰صفحه ای.که کشوریه تو ...

بنظرتون تو کدومش مهارتم بیشتر می‌ره بالا یعنی کارم اینا بهتر میشه حتی برا استخدام

بنظرتون تو کدومش مهارتم بیشتر می‌ره بالا یعنی کارم اینا بهتر میشه حتی برا استخدام

مهم نیس.

جفتش برای استخدامی اصلا مهم نیس 😬

گفتم که دولتی خاص مثلا شریف،مدرس اینا باشی مهمه

وگرنه ازادوپیام نور و اینا که ملاک نیس😃