یعنی یه چیزی میاد خوب بشه خیالم راحت شه یه مشکل جدید پیش میاد، امروز رفتم آنومالی بچه خداروشکر خوب بود ولی سرویکسم قبلا ۴۰ بود الان شده ۲۷ دکتر گفته باید سرکلاژ بشم، کسی مثل منتوی این هفته ها سرکلاژ شده من هفته ۱۸ هستم😔 خسته شدم دیگه از نگرانی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
امروز آنومالی انجام دادم،فردا میرم دکتر بهم وقت بده، تو برات مشکلی پیش نیومد بعد سرکلاژ₩؟
من کلا مشکلاتم زیاد بود استراحت مطلق بودم هماتوم بزرگ لکه بینی
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد