2777
2789
عنوان

کسی تو هفته ۱۸ و ۱۹ سرکلاژ شده؟

697 بازدید | 17 پست

یعنی یه چیزی میاد خوب بشه خیالم راحت شه یه مشکل جدید پیش میاد، امروز رفتم آنومالی بچه خداروشکر خوب بود ولی سرویکسم قبلا ۴۰ بود الان شده ۲۷ دکتر گفته باید سرکلاژ بشم، کسی مثل من‌توی این هفته ها سرکلاژ شده من هفته ۱۸ هستم😔 خسته شدم دیگه از نگرانی

خدایا خودت مواظبش باش🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین حدودا انجام دادم 

زودتر انجام بده تا دیر نشده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
منم همین حدودا انجام دادم  زودتر انجام بده تا دیر نشده

امروز آنومالی انجام دادم،فردا میرم دکتر بهم وقت بده، تو برات مشکلی پیش نیومد بعد سرکلاژ₩؟

خدایا خودت مواظبش باش🙏
تو اینترنت میخونم بعضی جاها نوشته دیره، کلی دکتر خودم‌گفت نیست، خیلی نگرانم

نه خوبه نگران نباش 

بسپار دست دکتر 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
امروز آنومالی انجام دادم،فردا میرم دکتر بهم وقت بده، تو برات مشکلی پیش نیومد بعد سرکلاژ₩؟

من کلا مشکلاتم زیاد بود استراحت مطلق بودم هماتوم بزرگ لکه بینی 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد