2777
2789
عنوان

محاسبه سن بارداری

110 بازدید | 17 پست

راستی من از کجا سن دقیق حاملگیمو بفهمم؟ با توجه ب اخرین روز قائدگی میزنم میشه ۹ هفته اما با توجه ب تاریخ تقریبی ک دکتر برای زایمان گفت میشه ۸ هفته...اما با توجه به سونوگرافی ک هفته پیش انجام دادم الان ۷ هفته ام😐

منم اين مشكل رو دارم ولي از رو سونو گرفتم دقيقتره چون ان تي دادم با سونو ١روز فرقش بود

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دکترم اینو پرسیدم گفت تاریخ اولین سونو دقیق تره باید طبق اون حساب کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ان تی هفته ۱۱ انجام میشه؟

١١تا ١٤

بهترين زمانش دكترم گفت ١٢هست

بعضي وقتا فكر ميكنم دارم خواب ميبينم منتظرم يه شوك وارد بشه بيدار بشم ببينم اهه اين ك همش خواب بود عسلم مامان هلما و هليا و منتظر يه ني ني ديگ🤦‍♀️ 
وای یا ابالفضل 

😅😅

فقط ان تی رو در نظر بگیر

و از روی اون روی تقویمت هر هفته رو علامت بزن

انشالله به سلامتی نی نی تو بغل بگیری

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش 
😅😅 فقط ان تی رو در نظر بگیر و از روی اون روی تقویمت هر هفته رو علامت بزن انشالله به سلامتی ن ...

مرسی عزیزم بخدا انقدر میترسم میگم کاش زودتر این سه ماه اول تموم بشه جاش سفت بشه استرس نداشته باشم بتونم فعالیت کنم همینجوریش چند کیلو اضافه وزن دارم اگه همینطوری بخوام بخورم و بخوابم مثل خرس میشم

مرسی عزیزم بخدا انقدر میترسم میگم کاش زودتر این سه ماه اول تموم بشه جاش سفت بشه استرس نداشته باشم بت ...

از لحظاتت استفاده کن

بارداری بهترین دوره ست ، نمیخوام بترسی ولی بزار ویارت شروع شه ، لاغر هم میشی😅

فقط توی آرامش باش ، استرس سمه

خدایا مسافرکوچولومونو دست خودت  سپردم ،  خودت به سلامت بهمون برسونش