2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختردارم دوست دارم این یکی پسر باشه اگه خداصلاح بدونه 

پس باید تاریخ تولد دخترتو میگفتی 

اونو بگو ببینم چی درمیاد؟

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
حالا واسه همه درست دراومده؟؟؟

گلم این روش اسمش سال رحمی هست قبلا واسش تاپیک زدم حدود۹۹درصد درست درمیاد

میشه واسه تست اینکه ببینی روی تو جواب میده یا ن

اول واس دخترتو حساب کنم ببینم اون درسته یا ن

تاریخ تولد خودت_تاریخی ک دخترت باردارشدی

تاریخ تولد دخترت_تاریخی ک الان باردار شدی

تا درست بنویسم واست😊

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
۱۹تیر۷۰.دخترم۲۴مهر۹۱.آخرین پریودم موقع دخترم۲۰دی۹۰بود.

دخترت درسته!!!

تیر۹۰تاتیر۹۱ بچت دختر میشده و دختر هست.پس جواب داده واست

خوب حالاواسه بچه دوم..

مهر۹۷تامهر۹۸دختر

مهر۹۸تامهر۹۹پسر

مهر۹۹تامهر۱۴۰۰دختر

اگر قبل مهرماه باردارشده باشی بچت۹۹درصد پسره

و اگر بعد از مهرماه باردار بشی بچت ۹۹درصد دختره

سلام واسه منم بگید.متولد۷۲هستم آخرین پریودم ۱۸دی بوده

تاریخ دقیق تولد بچه اولت و جنسیتش و بگو!

قبل مهرباردارشدم دیگه.شماگفتین دختر

پس پسره بچت ان شالله

اره اونموقع براساس تاریخ تولد خودت حساب کردم فکردم بچه اولته

واسه بچه اول سال رحمی از تاریخ تولد مادر حساب میشه

اما واسه بچه دوم بر اساس تاریخ تولد بچه اول حساب میکنن