adineee مدیر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 عنوان دوستانى كه از روى عكس سونو جنسيت و تشخيص ميدم بيام لطفا ممنون ميشم ازتون | مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 48 پست من هفته ١٦ هستم هفته ديگه بهم جنسيت و ميگن شما ميتونيد بگيد چيه؟؟ 𓂀 1399/02/29 | 20:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
adineee مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 احتمالادختره پسر باشه زودترمشخص میشه ۱۶ هفته خیلی بزرگه باید دیده بشه نرفتم هنوز وتسه جنسيت آخرين سونوم واسه چكاب قلب بود اونم نپرسيدم با خودم گفتم آنومالى ميگه عجله نكنم كه اشتباه كنن 𓂀
adineee مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 بچه چندم؟ تاریخ تولدت دقیق چنده تاریخی ک حامله شدی کی بوده تا بهت بگم😊 😁بچه اول٦٩/٣/١٤تاريخى كه فهميدم باردارم ٥ اسفند بود كه دقيقا بايد پريود ميشدم و نشدم 𓂀
doonyaaaaaa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 571 فک کردم هفته ۱۶ رفتی.ولی معمولا پسر زودتردیده میشه خواهرم دوقلوداشت۱۱هفته رفت پسرش دیده شددخترش نه
adineee مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 فک کردم هفته ۱۶ رفتی.ولی معمولا پسر زودتردیده میشه خواهرم دوقلوداشت۱۱هفته رفت پسرش دیده شددخترش نه نه والا به من نگفتم منم نپرسيدم اينقد سالم بودنش برام مهم بود و استرس داشتم يادم رفت بپرسم 𓂀
مهراوه22 عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 5571 😁بچه اول ٦٩/٣/١٤ تاريخى كه فهميدم باردارم ٥ اسفند بود كه دقيقا بايد پريود ميشدم و نشدم بازه زمانی خرداد۹۸تاخرداد۹۹ پسرمیشده واستبچت پسره ۹۹درصدبر اساس سال رحمی😊 بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂
doonyaaaaaa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 571 نه والا به من نگفتم منم نپرسيدم اينقد سالم بودنش برام مهم بود و استرس داشتم يادم رفت بپرسم بچه اول مهم نیس دومی استرس داری
adineee مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 بازه زمانی خرداد۹۸تاخرداد۹۹ پسرمیشده واست بچت پسره ۹۹درصد بر اساس سال رحمی😊 ممنونم عزيزم كه وقت گذاشتى تشكر❤️❤️❤️ 𓂀
مهراوه22 عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 5571 فک کردم هفته ۱۶ رفتی.ولی معمولا پسر زودتردیده میشه خواهرم دوقلوداشت۱۱هفته رفت پسرش دیده شددخترش نه خخخح من هر۳تا بچه هام هفته۱۷بهم گفتن قبلش اصلا دیده نشد😁خودمو میکشتم فایده نداشت بازم بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂
doonyaaaaaa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 571 بچه چندم؟ تاریخ تولدت دقیق چنده تاریخی ک حامله شدی کی بوده تا بهت بگم😊 از منم بگو عزیزم.تیر۱۳۷۰.آخرین پریودم۱۵فروردین
مهراوه22 عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 5571 ممنونم عزيزم كه وقت گذاشتى تشكر❤️❤️❤️ خدا بهت بچه سالم صالح بده و بسلامتی بغلش بگیریواسه تمام ارزومندان دعاکن🌹 بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂
adineee مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 بچه اول مهم نیس دومی استرس داری واى همين يكى بسه تو اين شرايط خيلى سخته به يه جا برسونيشون 𓂀
مهراوه22 عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 5571 از منم بگو عزیزم.تیر۱۳۷۰.آخرین پریودم۱۵فروردین تیر۹۸تاتیر۹۹دختر۹۹درصد بچت دختره گلم بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂
adineee مدیر استارتر عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 171 خدا بهت بچه سالم صالح بده و بسلامتی بغلش بگیری واسه تمام ارزومندان دعاکن🌹 ايشالله خدا به هركى ميخواد و به صلاحشه بچه سالم بده ❤️❤️❤️ 𓂀
doonyaaaaaa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 571 واى همين يكى بسه تو اين شرايط خيلى سخته به يه جا برسونيشون الان میگی .من سال ۹۱دخترم دنیااومدالان دومی روباردارم هوس بچه کوچیک کردم لحظه شماری میکنم تادنیابیاد
doonyaaaaaa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 571 تیر۹۸تاتیر۹۹دختر ۹۹درصد بچت دختره گلم حالا واسه همه درست دراومده؟؟؟