2777
2789
احتمالادختره پسر باشه زودترمشخص میشه ۱۶ هفته خیلی بزرگه باید دیده بشه

نرفتم هنوز وتسه جنسيت آخرين سونوم واسه چكاب قلب بود اونم نپرسيدم با خودم گفتم آنومالى ميگه عجله نكنم كه اشتباه كنن

𓂀
بچه چندم؟ تاریخ تولدت دقیق چنده تاریخی ک حامله شدی کی بوده تا بهت بگم😊

😁بچه اول

٦٩/٣/١٤

تاريخى كه فهميدم باردارم ٥ اسفند بود كه دقيقا بايد پريود ميشدم و نشدم

𓂀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم هفته ۱۶ رفتی.ولی معمولا پسر زودتردیده میشه خواهرم دوقلوداشت۱۱هفته رفت پسرش دیده شددخترش نه

نه والا به من نگفتم منم نپرسيدم اينقد سالم بودنش برام مهم بود و استرس داشتم يادم رفت بپرسم

𓂀
😁بچه اول ٦٩/٣/١٤ تاريخى كه فهميدم باردارم ٥ اسفند بود كه دقيقا بايد پريود ميشدم و نشدم

بازه زمانی خرداد۹۸تاخرداد۹۹ پسرمیشده واست

بچت پسره ۹۹درصد

بر اساس سال رحمی😊

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
فک کردم هفته ۱۶ رفتی.ولی معمولا پسر زودتردیده میشه خواهرم دوقلوداشت۱۱هفته رفت پسرش دیده شددخترش نه

خخخح من هر۳تا بچه هام هفته۱۷بهم گفتن قبلش اصلا دیده نشد😁خودمو میکشتم فایده نداشت بازم

بحثتون رو با ادم معلوم الحال بااین جمله خاتمه بدین...تو ن شعورشو داری ک حرف منو بفهمی و ن سوادشو داری ک منو قانع کنی!!!!!!پس بیخیال           ازونجایی ک شان و شخصیتم اجازه نمیده باهات همکلام بشم تنهات میذارم🙂 
ممنونم عزيزم كه وقت گذاشتى تشكر❤️❤️❤️

خدا بهت بچه سالم صالح بده و بسلامتی بغلش بگیری

واسه تمام ارزومندان دعاکن🌹

از منم بگو عزیزم.تیر۱۳۷۰.آخرین پریودم۱۵فروردین

تیر۹۸تاتیر۹۹دختر

۹۹درصد بچت دختره گلم