2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه خوب در تبریز

66349 بازدید | 121 پست

خانوما امسال دخترم کلاس اوله...موندم دولتی یا غیر انتفاعی ثبت نامش کنم؟میشه اگه مدرسه خوب سراغ دارین بهم معرفی کنین...

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فارابی

طوبی

نور فکور

مهر تابنده

میثاق

نسیم

علوی

غیرانتفایی معروف زیاده عزیزم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من علوی ثبت نامش کردم قبلا پیش دبستانی و مهد میرفت ارام راضی نبودم پیش دبستانی معلمش خوب بود اما مدی ...

عزیزم علوی خوبه ؟من شنیدم دو زبانه هستش...

طرفای ایل گلی عزیزم

ندا هستس اون طرفا اونم خوبه

و یکی هم بود اسمش یادم رفته

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم علوی خوبه ؟من شنیدم دو زبانه هستش...

بله چون همکار شوهرم هردو دخترشو اونجا ثبت نام کرده و خیلی خیلی خانومش راضی بود از نحوه برخورد تا اموزش و حتی تغذیه و زبان که کلا یه کلاس مجزا دارن

[QUOTE=137404903]بله چون همکار شوهرم هردو دخترشو اونجا ثبت نام کرده و خیلی خیلی خانومش راضی بود از نحوه برخورد تا امو ...[/QUOTEدوست همسر من دولتی فدک رو معرفی کردن ولی من نمیتونم تصمیم بگیرم آخه بچه ها با هم متفاوتن...دختر من خیلی ساکته و مهد و اینا نرفته و پیش دبستانی هم ۵ ماه رفت که اونم راضی نبودم

ببخشید با مهر شفق هم آشنایی دارین؟

چایکنار؟ دورادور میشناسم خوبه بد نیس

[QUOTE=137404903]بله چون همکار شوهرم هردو دخترشو اونجا ثبت نام کرده و خیلی خیلی خانومش راضی بود از ن ...

فدک خوبه اما فکر کنم فقط منطقه ولیعصر ثبت نام میکنه

اون مدرسه هم که‌گفتم بادم رفته اسمش نورهان هستش

بیشتر دنبال معلم خوب پایه اول هستم تا دنبال مدرسه خوب...

مدارس خوب و با تجربه معلم پایه اول رو بهترین انتخاب میکنن تا بیشترین ورودی رو برا سالهای آینده بگیرن