2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه خوب در تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 66369 بازدید | 121 پست
فدک خوبه اما فکر کنم فقط منطقه ولیعصر ثبت نام میکنه اون مدرسه هم که‌گفتم بادم رفته اسمش نورهان هستش

اردیبهشت رویایی به نظرم اطلاعات شما تو این زمینه خوبه شما خودتون کدوم مدرسه رو پیشنهاد میدین؟

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

شهریه اش چنده عزیزم ؟

۸ تومنه البته الان ۲.۵۰۰ گرفتن واسه رزرو گفتن اول مشخص بشه مجازیه یا نه تا قیمت بگنالبته در اصل ۷.۵ هستش ۵۰۰ تومنم خرج کتابای خاص زبانشون و خرده ریزا ما گذاشتیم حالا سرویسم نمیدونم چنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ تومنه البته الان ۲.۵۰۰ گرفتن واسه رزرو گفتن اول مشخص بشه مجازیه یا نه تا قیمت بگنالبته در اصل ۷.۵ ...

مرسی عزیزم.خوشبحالت خیالت راحت شده😊من برام دغدغه ذهنی شده واقعا مرددم

برای سلامتی امام زمان(صلوات)

اردیبهشت رویایی به نظرم اطلاعات شما تو این زمینه خوبه شما خودتون کدوم مدرسه رو پیشنهاد میدین؟

والا اگه فدک باشه که خیلی خوبه

اگه هم شهریه براتون مهم نیس نورهان خوبه

بعدش فارابی

نورفکور 

مهر تابنده

نسیم

کارا

اینا همشون خوبن برا منطقه شما

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
یعنی اردیبهشت جون شما فدک رو به همشون ترجیح میدین؟؟؟

خوب چون دولتیه از نظر من دولتیه خوب بهتره.

غیر انتفاییم تعداد کمه بهتر میرسن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️